Parts Medewerker / Magazijn Medewerker (Almere, Mercedes-Benz-dealer Stern)
Mercedes-Benz
Almere
6 dagen geleden

Voor onze Stern vestiging in Almere zijn wij op zoek naar een ambitieuze fulltime Parts Medewerker / Magazijn Medewerker.

Ben jij klaar voor een nieuwe stap in je carrière? Heb jij een autohart en wil je werken bij een van de grootste automotive concerns in Nederland?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je bent altijd in beweging

Als Parts Medewerker / Magazijn Medewerker binnen Stern ben jij de spin in het web voor alle magazijn werkzaamheden die in het magazijn worden uitgevoerd.

Je zorgt ervoor dat de juiste auto-onderdelen op voorraad zijn en dat tijdig de gewenste onderdelen en materialen beschikbaar zijn voor onze monteurs en voor onze balieklanten.

Dank zij jouw efficiënte planning draag je bij aan een zo hoog mogelijke productiviteit en efficiency voor de organisatie.

In jouw rol krijg je veel zelfstandigheid en wordt pro-activiteit gewaardeerd. Je bent commercieel, verantwoordelijk voor het bestellen en verkopen van onderdelen en ziet toe op een correcte administratieve afhandeling hiervan.

Jij bent de échte specialist als het gaat om auto-onderdelen en zorgt voor een efficiënte en doelmatige indeling van het magazijn.

Herken jij jezelf hierin en wil je graag werken als Parts Medewerker / Magazijn Medewerker bij een informeel bedrijf waar de lijnen kort zijn?

Lees dan verder en reageer snel!

Groei met ons mee

Wij hebben de ambitie om in Nederland de meest gewaardeerde en aanbevolen aanbieder van oplossingen te worden voor individuele mobiliteit.

Met 1.650 collega’s met een autohart, 64 verkooppunten en een modern digitaal platform plaatsen wij dagelijks de mobiliteit van onze klanten voorop.

Een mooie uitdaging, want de auto heeft voor hen allemaal een andere betekenis. Maar een ding hebben ze gemeen, een auto geeft je een gevoel van vrijheid! Waar gaat jouw autohart sneller van kloppen?

Je komt te werken in een prettige en informele werksfeer met gemotiveerde en ervaren collega’s. Wij zorgen er voor dat jij jouw werkzaamheden goed kan uitvoeren in een fijne werkomgeving! Naast een passend salaris bieden wij ook goede overige arbeidsvoorwaarden, zo kun je gebruik maken van onze bedrijfsfitness regeling.

Stern is een ambitieuze organisatie waar ruimte is om jezelf te ontwikkelen, intern door te groeien en aanvullende opleidingen / cursussen te volgen.

Jouw ambities

Wij zoeken talent, die in hun vak de top willen bereiken bij een groeiende en gezonde organisatie met mooie en aansprekende automerken.

Wij zoeken voor deze functie een kwaliteitsbewuste, klantvriendelijke en gedreven kandidaat met uitstekende communicatieve vaardigheden.

Bij voorkeur heb je meerdere jaren ervaring als Parts Medewerker / Magazijn Medewerker. Je beschikt over een afgeronde (automotive) MBO niveau 4 opleiding en beschik je over een echte ’gettings-things-done’ mentaliteit.

Daarnaast woon je in de regio Almere.

Ben je een echte teamplayer, word jij blij van een prettige werkomgeving en aansprekende auto’s? Ga je door tot je klus is afgerond?

En wil jij werken binnen een organisatie met voldoende doorgroeimogelijkheden? Dan zien wij jouw reactie met veel belangstelling tegemoet.

Stern. Altijd in beweging

Mercedes-Benz-dealer Stern is met 10 vestigingen de grootste Mercedes-Benz dealer in de regio’s Amsterdam, Utrecht, Amersfoort en Veenendaal, die gezamenlijk met ruim 400 medewerkers een omzet van ruim € 300 miljoen realiseren.

We zijn topperformer en hebben altijd ruimte voor vakmensen met passie die zich willen ontwikkelen. Bij ons neem je deel aan het Mercedes-Benz opleidingsprogramma.

Mercedes-Benz-dealer Stern maakt onderdeel uit van Stern Groep N.V.

Stern is een van de grootste automotive concerns in Nederland. Stern is beursgenoteerd, financieel sterk en realiseert met ruim 1.

650 medewerkers een omzet van bijna € 1.000 miljoen op jaarbasis. Stern vertegenwoordigt achttien toonaangevende automerken en met 75 vestigingen heeft Stern een nagenoeg landelijke dekking.

Naast auto’s biedt Stern ook aanvullende diensten, zoals leasing, verhuur, schadeherstel en bedrijfswageninrichting- en bestickering.

Binnen Stern werken betrokken en kundige medewerkers en er hangt een informele werksfeer, waarbinnen ruimte is voor feedback en persoonlijke ontwikkeling.

Stern biedt zijn medewerkers voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden ook tussen de diverse bedrijfsonderdelen.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier