Apothekersassistent Poliklinische Apotheek
Diakonessen
Doorn
3 dagen geleden

Hier kom je te werken

Als poliklinisch apothekersassistent werk je nauw samen met verschillende afdelingen in het ziekenhuis, om zo de beste zorg te verlenen, direct aan de patiënt.

De poliklinische apotheek is eigendom van het Diakonessenhuis en maakt samen met de klinische apotheek onderdeel uit van de afdeling Ziekenhuisfarmacie.

Het Diakonessenhuis is een modern, kleinschalig ziekenhuis waar patiënten voor een grote diversiteit aan zorg en behandeling terechtkunnen.

Als apothekersassistent maak je onderdeel uit van een divers en vooruitstrevend team waarbij de patiëntenzorg voorop staat. Geen dag is hetzelfde!

Dit ga je doen

In de poliklinische apotheek help je patiënten aan de balie en maak je (ontslag)medicatie klaar. Daarnaast bezorg je medicatie aan bed van patiënten op de verpleegafdelingen.

Je bewaakt en begeleidt de medicatie die de patiënt na polikliniekbezoek en bij ontslag uit het ziekenhuis krijgt voorgeschreven.

Ook lever je specialistische zorg aan patiënten met chemotherapie, begeleid je patiënten met reumatische aandoeningen, IVF behandelingen en infuustherapie voor thuis.

De poliklinische apotheek heeft twee locaties : Utrecht en Zeist. Als assistent werk je op beide locaties.

Alles bij elkaar is het een hele afwisselende functie.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier