Taxichauffeuse Taxichauffeur Weekend
Kleijer Vervoersdiensten
Veenderweg, NL
11 dagen geleden

Kleijer Taxi is een van de grootste taxibedrijven in Ede en verzorgt alle mogelijke vormen van personenvervoer. Naast zakelijk vervoer, luchthavenvervoer, straattaxi en zittend ziekenvervoer, heeft Kleijer Taxi een specialisatie in het vervoeren van ouderen en gehandicapten.

Vooral de deskundigheid en klantvriendelijkheid van onze medewerkers dragen bij aan de groei van onze organisatie.

Oproep

Woonachtig in directe omgeving van Ede ( Max 10 km )

Functieprofiel

Wanneer je graag als taxichauffeur in het weekend aan de slag wilt, word je volgens een rooster, dat in onderling overleg wordt ingevuld, ingezet.

De werktijden zijn in wisselende diensten van meestal 8 uur per dag.

Wij zijn op zoek naar mensen die minimaal 1 jaar in het bezit zijn van rijbewijs B en een goede geografische kennis hebben van Nederland.

Daarnaast vinden wij het belangrijk dat je klantvriendelijk, flexibel en stressbestendig bent.

Functie eisen

Vanaf 1 juli 2004 heeft de minister na overleg met de branche besloten om een verplicht examen voor taxichauffeurs in te voeren.

Klik op de link voor meer info hierover. Lees deze info eerst voordat je een sollicitatieformulier aanvraagt / download.

Bij voorkeur woonachtig in directe omgeving van Ede.

Werken bij Kleijer

Wij bieden een plezierige werkomgeving die volop in beweging is en daarmee voor de nodige uitdagingen kan zorgen. De sfeer bij ons is collegiaal en informeel.

Wij zijn een succesvolle onderneming waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier