Afstudeerstage contractmanagement
Arcadis
NL
5 dagen geleden
source : JobBoost.io

De adviesgroep Contractmanagement zoekt een afstudeerder die meewerkt aan het professionaliseren van het werkveld contractmanagement op het vlak van samenwerking met onze opdrachtgevers.

De adviesgroep Contractmanagement bestaat uit een diverse groep betrokken collega’s. Wij helpen onze klanten met het uitdenken van inkoopstrategieën, het opstellen van geïntegreerde contracten en het begeleiden van de aanbesteding voor grond-

weg- en waterbouwprojecten. Daarnaast verzorgen wij het contractmanagement, risico gestuurde toetsing en de uitvoeringsbegeleiding voor diverse opdrachtgevers in de publieke sector.

Wij bieden je een afstudeeropdracht met als onderwerp contractmanagement 2.0’. Arcadis wenst een standaard werkwijze te ontwikkelen op het gebied van contractbegeleiding door een contractmanager.

De werkwijze wordt nu door verschillende contractmanagers persoonlijk ingevuld. Het streven is om een uniforme gedragen methode te ontwikkelen waar dat moet en op maat gesneden waar dat kan.

Wij zijn geïnteresseerd in o.a. de volgende aspecten van contractmanagement :

 • Te gebruiken instrumenten die de samenwerking tussen opdrachtnemer en opdrachtgever bevorderen.
 • Een analyse waarin aangegeven wordt wat het effect van bepaald gedrag’ van een opdrachtgever op een opdrachtnemer is. En natuurlijk suggesties om een ongewenste spiraal’ te doorbreken.
 • Verdieping van dillema’s zoals strak contract volgen en consequenties opleggen of samenwerken en het gesprek aangaan. Wanneer zakelijk en formeel en wanneer de touwtjes laten vieren. Wat zijn de effecten?
 • Daarnaast zien we dat bouwteam op basis van de UAV-GC 2005 een steeds populairdere contractvorm wordt. Eventueel kunnen bovenstaande aspecten beschouwd worden specifiek voor deze contractvorm.
 • Wil je met deze of eigen in te brengen aspecten je afstudeeropdracht vormgeven, dan willen wij daarover graag met je in gesprek.

  Deze afstudeeropdracht is bedoeld om je de gelegenheid te bieden om je eigen afstudeeronderzoek uit te voeren en tevens te ervaren hoe het is om te werken bij een ingenieurs-

  adviesbureau zoals Arcadis.

  Jij zit in het laatste jaar van je hbo of wo studie richting (civiele) techniek of (technische) bedrijfskunde / bestuurskunde. Verder :

 • Ben je communicatief vaardig in Nederlands en Engels;
 • Heb je technische basiskennis;
 • Kun je zorgvuldig werken.
 • Waar je ook werkt, wat je ook doet, als Arcadiaan draag jij bij aan het verbeteren van de kwaliteit van leven. 'Improving quality of life' is wat ons verbindt en inspireert.

  Onze mensen kijken vanuit verschillende perspectieven, bouwen duurzame relaties op en geven de toekomst vorm. Samen gaan wij de uitdaging aan om onze wereld te verbeteren.

  Met vijf kernwaarden bouwen we aan een unieke Arcadis cultuur : People First, Integriteit, Klantsucces, Samenwerking en Duurzaamheid.

  Daarnaast ontplooien we veel initiatieven als het gaat om maatschappelijk verantwoord ondernemen en inclusiviteit & diversiteit.

  Binnen Arcadis bieden wij jou een kans om praktijkervaring op te doen in vorm van een stage of afstudeeropdracht. In de meeste gevallen bepalen onze projecten de globale inhoud van jouw stage dan wel afstudeeropdracht.

  De daadwerkelijke invulling van de stage komt in samenspraak met jou tot stand. Tijdens je stage heb je de mogelijkheid je werk flexibel in te delen qua locaties en tijden.

  Daarnaast kun je collega’s leren kennen door bijvoorbeeld deel te nemen aan activiteiten van The Young Part. Ook groeien veel stagiairs / afstudeerders door naar een junior positie, en geven we jou een stagevergoeding.

  Voor nadere informatie kun je contact opnemen met Raïscha O’Prinsen, Campus Recruiter, via telefoonnummer 06-50736808 of via raischa.

  oprinsen arcadis.com. Solliciteren kan alleen via de sollicitatiebutton boven- of onderaan deze pagina, niet via de e-mail.

  Om jouw sollicitatie nog beter te kunnen beoordelen ontvangen wij via de button direct solliciteren een recent CV en zien we graag de volgende aspecten terug in je motivatiebrief :

 • Reden sollicitatie
 • Maximale reisbereidheid
 • Beschikbaarheid (aantal uren per week en gewenste startdatum)
 • Taalbeheersing
 • Uitzend- en W&S bureaus hoeven niet te reageren, acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier