Vrachtwagenchauffeur CE Rijbewijs Sittard
Logistic Force
Sittard, NL
2 dagen geleden

Locatie : Sittard / Opleidingsniveau : mbo,lbo / Type : Fulltimer

Als chauffeur CE kun je bijna overal aan de slag Maar bijLogistic Force Sittard word je echt met open armen ontvangen! Ben jij alsvrachtwagenchauffeur toe aan een werkgever die weet wat er in detransportwereld speelt?

Die jouw taal vloeiend spreekt? En altijd met jemeedenkt, ook over jouw toekomst? Als je liever bij zo’n bedrijf werkt dan bij zomaar’ een werkgever : welkom bij Logistic Force Sittard!

Wat ga je doen?

Als chauffeur ga je bedrijven én hun klanten blij maken. Want jijzorgt ervoor dat de goederen overal op tijd geleverd worden.

Jij hebt zelf dekeuze wat jij interessant vindt, denk aan levensmiddelen, kleding, bloemen ofcomputers. Wat het ook is : jij levert het keurig op tijd én in perfecte staataf.

Logisch dus dat je in al jouw’klanten met open armen wordt ontvangen! Wij streven ernaar dat jij op de juisteplek zit en je het naar je zin hebt, wij zijn pas blij als jij dat ook bent!

Wat heb je nodig?

Passie voor je vak. Rijden is fijn. Niet omdat je er eenzongebruinde arm van krijgt (wel lekker natuurlijk), maar vooral omdat jeliefde voor de weg hebt.

En blij wordt van de klanten die je elke dag verderhelpt. Ook belangrijk : je bent toe aan een bedrijf dat je serieus neemt en jechauffeurstalent op waarde schat.

Een bedrijf dus dat transport er niet eenbeetje bij doet, maar dat is geboren’ om te rijden. Net als jij!

Wat is echt belangrijk?

 • Dat je een rijbewijs CE en bestuurderskaart hebt, liefst zonder kreukels
 • Ervaring, je mag altijd leren maar je moet wel minstens 1 jaar ervaring hebben :
 • Enthousiasme : je rijdt graag en vaak, ook ’s avonds en in het weekend
 • Hoe we je terugbetalen

  Op 1.001 manieren. Te beginnen met een salaris volgens deCAO Beroepsgoederenvervoer. Maar misschien nog wel belangrijker, zijn de extraatjes’.

  Zoals de persoonlijke aandacht en oprechte waardering die jekrijgt bij Logistic Force Sittard. Bovendien denken we niet alleen mee overjouw ontwikkeling, maar investeren we er ook in.

  Denk aan code 95 nascholing.En ben jij supergemotiveerd? Als jij ambities hebt, helpen we je letterlijk opweg. Het bewijs?

  1 op de 3 Logistic Force chauffeurs gaat uiteindelijkrechtstreeks bij de opdrachtgever aan de slag. Een win-win voor iedereen.

  Eneen win-win waar we trots op zijn!

  Wij werken met veel plezier bij Logistic force

  Word jij onze nieuwe collega?

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier