Schilders regio Twente
Forum Personeel
Nijverdal, NL
5 dagen geleden
source : Uitzendbureau.nl

Jij weet als geen ander dat aan goed schilderwerk waarde gehecht wordt. Jij zorgt niet alleen voor een mooie uitstraling van het pand, maar ook voor de levensduur.

Als schilder ga jij elke dag op pad. Jou werkweek kan bestaan uit nieuwbouw klussen, onderhoudsklussen of een gehele renovatie.

Voor jou is het niet nieuw dat je begint met voorwerken, daarna schuren, afplakken, sauzen en lakken. Jij bent trots op het resultaat wat je levert.

Daarom maak jij een foto van jouw weerspiegeling in die gelakte deur.

Vaardigheden

Jij hebt er geen problemen mee om vroeg je bed uit te gaan. De ene keer slaap jij verder in de bus en de andere dag rij jij naar de opdracht terwijl jij naar het gesnurk van je collega luistert.

Jij bent in het bezit van een rijbewijs het liefst ook één waarmee je met een aanhanger mag rijden.(BE)

Jij weet wat veiligheid is en hebt een VCA certificaat of bereid om deze te halen.

Woon jij in Twente dan hebben wij in diverse plaatsen in jou omgeving werk.

Over de werkgever

Wij werken met verschillende opdrachtgevers uit de omgeving van Twente. Tijdens een persoonlijk gesprek bespreken wij jou wensen en zoeken wij de geschikte werkgever.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier