Werken in de financiële branche? TKP Pensioen zoekt nieuwe medewerkers in Groningen
YoungCapital
Groningen, NL
2 dagen geleden
source : Officevacatures

TKP Pensioen is de afgelopen jaren flink gegroeid. Momenteel werken er ruim 750 medewerkers! Waarom zoveel mensen ervoor kiezen om bij TKP te werken?

De inhoud van het werk, een informele werksfeer en de ontwikkelingsmogelijkheden die het bedrijf biedt. Zie jij ruimte voor verbetering?

Geef het maar aan en denk vooral mee hoe TKP de klanten nóg beter kan bedienen.

Hoe ziet een werkdag eruit bij TKP? Jij komt te werken in een functie voor een bepaald pensioenfonds. Er worden meer dan 30 pensioenfondsen beheerd waaronder Detailhandel, Vervoer, Landbouw, KPN etc.

Afhankelijk van je functie houd jij je bezig met het klantcontact-, data-, control- of administratieve werkzaamheden. Er is veel mogelijk!

Heb jij een hbo bachelor of hoger afgerond en ben je cijfermatig goed onderlegd? Dan komen wij graag met jou in contact! Reageer op de vacature of bel naar onderstaand nummer, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken.

Functieeisen

 • Minimaal een hbo-diploma; bij voorkeur op financieel gebied;
 • Je hebt stage- en / of werkervaring opgedaan binnen de financiële sector;
 • Je bent 32 uur of meer beschikbaar.
 • Bedrijfsomschrijving

  YoungCapital helpt jongeren hun potentieel te ontdekken en te ontwikkelen. Want jong talent is het groeikapitaal dat elk bedrijf nodig heeft.

  Met hun frisse kijk en eindeloze energie kunnen ze de wereld veroveren. Als digital natives hebben ze nieuwe ideeën over werken.

  Ze zijn ambitieus, creatief, flexibel en connected. Ze jagen vernieuwing aan bij organisaties. Bij YoungCapital doen we er alles aan om het beste naar boven te brengen bij jongeren en bedrijven, zodat ze elkaar blijven stimuleren tot groei.

  Wij zijn connected heart en made of energy. Dat voel je als je bij ons binnenstapt. Oh, en we hebben plezier in wat we doen.

  Arbeidsvoorwaarden

 • Voor langere tijd aan de slag bij een werkgever waar ontwikkeling voorop staat;
 • Een uurloon tussen de € 12,50 en € 15,00 (afhankelijk van je functie);
 • Een dienstverband van 32, 36 of 40 uur per week;
 • Je ontvangt een reiskostenvergoeding.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier