Junior Data Analist
Yourprofessionals
Almere, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Met je kop koffie in de hand sta je gezamenlijk met het team

voor het Scrum bord. Eerst worden de doelstellingen van vorige week besproken

om vervolgens te kijken naar de haalbaarheid van de Sprint die vrijdag eindigt.

De rapportage waar je verantwoordelijk voor bent staat inmiddels. Het is jouw

uitdaging om die te koppelen aan het DWH en om er vervolgens een self service

omgeving van te maken. Een van jouw collega’s vertelt dat hij daar ervaring mee

heeft en je graag helpt bij jouw taak. Je schiet direct een meeting in om er

samen naar te kijken. Je weet dat er een voorspelmodel in deze rapportage

verwerkt kan worden en benoemt dit binnen het team. Jou wordt gevraagd een plan

van aanpak te maken en om dit mee te nemen in de volgende sprint. Komende twee

weken geeft dit jou een heldere doelstelling wat je motiveert om zo snel

mogelijk aan de slag te gaan. Met je kop koffie in de hand sta je gezamenlijk met het team voor het Scrum bord. Eerst worden de doelstellingen van vorige week besproken om vervolgens te kijken naar de haalbaarheid van de Sprint die vrijdag eindigt.

De rapportage waar je verantwoordelijk voor bent staat inmiddels. Het is jouw uitdaging om die te koppelen aan het DWH en om er vervolgens een self service omgeving van te maken.

Een van jouw collega’s vertelt dat hij daar ervaring mee heeft en je graag helpt bij jouw taak. Je schiet direct een meeting in om er samen naar te kijken.

Je weet dat er een voorspelmodel in deze rapportage verwerkt kan worden en benoemt dit binnen het team. Jou wordt gevraagd een plan van aanpak te maken en om dit mee te nemen in de volgende sprint.

Komende twee weken geeft dit jou een heldere doelstelling wat je motiveert om zo snel mogelijk aan de slag te gaan.

Organisatie-en afdelingomschrijving

Your Professionals richt zich op het ontwikkelen van carrières binnen verschillende werkvelden. Daarin vinden we het belangrijk dat je inspiratie geeft aan jouw omgeving maar ook ontvangt vanuit collega’s.

Daarom zoeken we een opdrachtgever die bij jou past en jouw volgende stap kan waar maken. Om dit te bereiken dagen we je uit om meerwaarde te leveren bij elke opdracht, zodat je de kans krijgt om te groeien.

Wij bieden je de begeleiding om dit mogelijk te maken. Wij geven jouw energie en gezamenlijk creëren we jouw ideale carrière pad.

Your Professionals & Data

Met drie jaar aan dataervaring helpen we bedrijven in de Randstad om hun vraagstukken op te lossen. Hierin focussen we ons op : Automatiseren van Rapportage, het bouwen van Dashboards, het voorspellen van gedrag, ETL processen en DataWareHousing.

Het is onze kracht om jou verschillende bedrijven en omgevingen te laten proeven zodat jij datgene kan vinden dat echt bij je past.

Onder onze paraplu krijg je de kans om veel te zien in korte tijd. Data is een snel veranderende wereld. Wij zijn ons hiervan bewust en bieden jou de kans je continue verder door te ontwikkelen.

Zo volg je een opleidingstraject, behaal je Microsoft Certificaten en woon je verschillende klassikale trainingen bij. Succes vieren we door elk kwartaal gezamenlijk af te sluiten met een gezellig event en samen de plannen voor het volgende kwartaal door te nemen.

Functieomschrijving

Als startend data analist werk je aan het automatiseren van rapportages / Dashboards en het verhogen van de datagedreven mindset van de organisatie.

Het is jouw rol om collega’s van andere afdelingen te enthousiasmeren voor de mogelijkheden en hen mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen.

Daarnaast werk je met visualisatie tools (zoals Power BI) en draai je (geautomatiseerde) queries vanuit SQL. Wil je meer diepgang in jouw analyses?

Dan kun je gebruik maken van Python (of R). Vanuit de inzichten die je verkrijgt geef je vervolgens advies aan de business.

Kort samengevat :

 • Je maakt rapportages en Dashboards
 • Je presenteert jouw bevindingen aan het management
 • Je bouwt (geautomatiseerde) queries
 • Je visualiseert data
 • Je werkt mee aan de datagedreven mindset binnen de organisatie
 • Profiel

  Als Data Professional wil jij je continue ontwikkelen. Je hebt een drive om nieuwe kennis op te doen en zoekt een omgeving die daarbij aansluit.

  Met jouw data gedreven mindset wil je bedrijven adviseren en een sparringpartner zijn voor de business. Naast uitstekende kennis van data tooling en programmeren richt jij je op het communiceren met stakeholders en het overtuigen van managers.

  Jij weet dat data essentieel is voor elk succesvol bedrijf. Je bent daarnaast ambitieus en zoekt like minded individuals die jouw ambities kunnen realiseren.

  Daarnaast heb je :

 • 0-2 jaar ervaring
 • Kennis van één of meerde datatools : VBA, Power BI, Tableau, SQL, SAS, Python en R
 • Een MSc in Econometrics, Finance, Economics, Business Management & Sciences, Marketing Intelligence, Mathematics, Computer Science, AI of een soortgelijke studie
 • Aanbod

  Wij bieden de mogelijkheid om deel te worden van een ambitieuze en groeiende data community. Your Professionals zit aan tafel bij topbedrijven waar wij voor jou opdrachten realiseren.

  Als consultant heb je de mogelijkheid om bij verschillende bedrijven uitdagende projecten te voltooien en jouw stempel achter te laten.

  Jouw netwerk en vaardigheden groeien gezamenlijk. Bij elke opdrachtgever werk je met verschillende tools in een steeds veranderende omgevingen.

  Hierdoor kun je al snel stappen maken in jouw carrière.

  Daarnaast bieden wij :

 • €2700-3500 bpm
 • Een studiebudget van €7500
 • Mogelijkheid tot een leaseauto
 • Legendarische borrels & bedrijfsuitjes
 • Coaching & loopbaanbegeleiding
 • Trainingen, lezingen en opleidingen
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier