Verzorgende individuele gezondheidszorg (ig)
Joof Media
Leidschendam, NL
8 dagen geleden
source : Joof.nl

Je gaat via Zorgwerk flexibel aan de slag alsVerzorgende 3 IG in 's-Gravenhage en regio Haaglanden. Je kan onderandere werken bij onze opdrachtgevers op het gebied van Thuiszorgen Ouderen.

Mensenwerk is het belangrijkste ingrediënt vanzorgverlening. Elke werkdag ga je om met hulpbehoevenden. Soms wordje gezien als beste vriend(in), soms als laatste strohalm.

Het isdaarom van enorm belang dat jij oprechte aandacht toont voor demensen die je verzorgt. Kun je goed luisteren en hou je ervan omeen praatje te maken?

Dan kun je met jouw kennis en glimlach eenwereld van verschil maken voor een ieder die je hulp nodig heeft.Spreekt dat je aan?

Dan is dit de baan voor jou! Als Verzorgende IGhou je een vinger aan de pols bij de mensen die je verzorgt ensignaleert zo nieuwe of terugkerende gezondheidsproblemen.

Je moetdaarnaast in staat zijn om duidelijk met andere hulpverleners tecommuniceren over de status en het behandelplan van een cliënt.

Naast je nauwe opletten en alertheid is het dus enorm belangrijkdat je goede communicatieve vaardigheden hebt. Om je functie alsVerzorgende IG goed te kunnen vervullen, verwachten we van je datje in staat bent om reguliere verpleegtechnische handelingen uit tevoeren.

Het is daarbij van groot belang dat je zelfverzekerdoverkomt op degenen die je helpt. Wanneer je in een V&V- ofziekenhuis aan de slag gaat, kom je in een team te werken met leukecollega’s.

Kies je (daarnaast) bijvoorbeeld voor het draaien vandiensten in de thuiszorg, dan bezoek je zelfstandig hulpbehoevendentijdens een route door je eigen regio.

Ben je enthousiast gewordenom als Verzorgende 3 IG aan het werk te gaan in 's-Gravenhage e.o.en voldoe je aan de funtie-eisen? Solliciteer dandirect!

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier