Tandprotheticus Breda
4Dental Tandtechniek
Breda, NB, NL
1 dag geleden

Ben jij fulltime beschikbaar en ben jij de KPT'er of tandprotheticus die wij zoeken? Lees dan verder!

Voor de regio Breda zijn wij op zoek naar een KPT'er of een tandprotheticus voor 38 uur per week. Ben je minder uur beschikbaar?

Ook dan komen we graag met je in contact

Waar ga je werken?

Je gaat aan de slag bij Tandprothetische Praktijk 4Dental in de regio Breda. Tandprothetische Praktijk 4Dental maakt deel uit van een groeiende en dynamische organisatie genaamd 4Dental, waar we persoonlijke groei en ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk vinden.

De Tandprothetische Praktijk 4Dental is een landelijke opererende groep en de grootste van Nederland. De groep biedt op twee manieren haar tandprothetische diensten aan : 1) in de eigen behandelkamers van Tandprothetische Praktijk 4Dental en 2) bij externe tandartspraktijken op commissie basis.

Door onze omvang, kunnen wij onze behandelaren diversiteit, een leuke groep collega’s, en volle agenda’s bieden. Zo kan het voorkomen dat je op verschillende praktijken zult werken.

Daarnaast is Tandprothetische Praktijk 4Dental volwaardig onderdeel van de 4Dental Tandtechniek groep. Hierdoor bieden wij een nauwe samenwerking met de collega’s in het lab die de protheses vervaardigen.

Samen werken wij zo aan de beste patiënt beleving. Als behandelaar ben jij het visite kaartje voor de 4Dental groep wanneer je bij externe tandartspraktijken aan de slag gaat.

Wat bieden wij jou?

 • Het salaris wordt in overleg bepaald
 • Een goede pensioenregeling
 • Uitstekende bij- en nascholingsmogelijkheden via onze Academy
 • De mogelijkheid om te werken in loondienst of als zelfstandige
 • Onze verwachtingen

  Als KPT'er of tandprotheticus maak je de beste protheses voor jou patiënten. Als tandprotheticus behandel je zelfstandig jouw patiënten, als KPT'er doe je dit onder supervisie.

  Goede communicatie met de collega’s in het lab is erg belangrijk voor een optimaal eindproduct. Daarnaast ben je het visitekaartje voor de 4Dental groep, wanneer je bij externe praktijken (onze klanten) aan de slag gaat.

  We zoeken iemand die een langdurige samenwerking ambieert en zich herkent in het volgende :

 • Je beschikt over een diploma tandtechniek en relevante werkervaring
 • Je hebt leidinggevende capaciteiten
 • Je beheerst de Nederlandse taal en bent communicatief vaardig
 • Je bent leergiering en werkt nauwkeurig
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier