Senior TIS Inspecteur , Maastricht-Airport
ENGIE
Netherls, Limburg , Maastricht-Airport
35 dagen geleden

FUNCTIEOMSCHRIJVING

In deze rol geef je leiding aan een groep inspecteurs (maximaal 6 personen) en rapporteer je aan het afdelingshoofd. Je voert zelfstandig complexere en specialistische inspecties uit en daarnaast ben je kennisdrager binnen het vakgebied en eventueel inzetbaar voor in-

en externe kennisoverdracht.

Vanuit inspectiesoftware zelfstandig rapportages opzetten, maken en opleveren (ook van complexe installaties) en rapportages van juniors en mediors controleren en opleveren

Input leveren ter optimalisatie van rapportageformats en inspectiesoftware

Adviseren tijdens de ontwerpfase van complexe installaties (BRL6000)

Als vraagbaak voor klanten fungeren op het gebied van inspecties en wet en regelgeving

Opnames t.b.v. offertes voor (complexe) inspectiewerkzaamheden

Praktisch en theoretisch instrueren van inspecteurs en overig uitvoerend personeel over veilig uitvoeren van metingen en werkzaamheden (NEN3140)

Uitvoeren van werkplekinspecties t.b.v. kwaliteit en veiligheid

FUNCTIE-EISEN

Je hebt een MBO WEB 4 opleiding afgerond richting Elektrotechnie en een

opleiding tot inspecteur laagspanningsinstallaties gevolgd. Daarnaast heb je de volgende kennis en competenties :

VCA VOL

Kennis van NEN 3140 en NEN1010

Kennis van thermografie

Kennis van inspectie noodverlichting

Kennis van inspectie medische ruimtes is een pré

Kennis van NEN3840 is een pré

Ervaring met installatieverantwoordelijkheid is een pré

Goed analyserend vermogen

Creatief en vakkundig

Goede communicatieve vaardigheden

WAT BIEDEN WIJ JE

Naast aandacht voor persoonlijke groei bieden we een goed salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Afhankelijk van je functie horen daar een laptop, telefoon, en een leaseauto bij.

Maar ook een goede pensioenregeling, een collectieve zorgverzekering en personeelskortingen op o.a. uitjes en producten.

En wist je dat je bij een dienstverband van 40 uur per week maar liefst 38 vrije dagen per jaar hebt? Zo kun je werk en privé extra goed in balans houden.

BEDRIJFSINFORMATIE

ENGIE Nederland is onderdeel van de beursgenoteerde ENGIE Groep. ENGIE is actief in 70 landen, met wereldwijd 150.000 medewerkers.

Als groep is het onze missie om bij te dragen aan de verduurzaming van de wereld. ENGIE Nederland bestaat uit ENGIE Services en ENGIE Energie.

Samen voorzien we onze klanten van energie en technische oplossingen. Van B2B en B2C, van kleine tot grote klanten, van Terneuzen tot Delfzijl.

ENGIE Services Zuid biedt bedrijven en instellingen in Zuid Nederland duurzame technische dienstverlening. Dankzij onze technische kennis en passie realiseren we voor onze klanten oplossingen op het gebied van elektrotechniek, verwarming, koeltechniek, ventilatie, airconditioning, safety & security, sprinkler en utilitaire en industriële automatisering.

Binnen deze vakgebieden richten we ons vooral op grote en complexe projecten, services en onderhoud.

CONTACTINFORMATIE

Spreekt deze vacature je aan? Reageer dan direct via de onderstaande button solliciteren’ en solliciteer eenvoudig via de Chatbot.

Voor vragen kun je contact opnemen met Petra van Dommelen via of telefonisch op 06 226 671 67.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier