Medewerker Plant en Klimaattechniek
Hoogweg Paprikakwekerij
Luttelgeest, NL
59 minuuten geleden

Functieomschrijving

Met het team Teelt zorgen jullie ervoor dat het gewas optimaal gaat groeien waarmee een maximale paprikaoogst gerealiseerd kan worden.

Verdeeld over 120 hectare staan er ruim 2,6 miljoen paprikaplanten. Voor de groei van deze planten is een klimaat met de juiste temperatuur en luchtvochtigheid essentieel.

Hiervoor werken wij met moderne technieken, onder andere een aardwarmte installatie. Met ons PRIVA-klimaatsoftware ben jij altijd op de hoogte van actuele waarden zoals temperatuur, luchtvochtigheid en instraling.

De weersomstandigheden, waar je zelf geen invloed op hebt, hebben grote invloed op het klimaat in de kas. De paprikaplant groeit goed als er voldoende zonlicht is.

Als Medewerker Plant en Klimaat(techniek) ben je dus continue bezig met optimalisatie door bijvoorbeeld schermen op tijd te openen en te sluiten en de watergift waar nodig bij te stellen.

Door je aanwezigheid in de kas volg je de groei en ontwikkeling van de planten. De bladstand, kleur van het gewas en de verdeling tussen blad en paprikazetting zijn zaken waar jij op let.

Bij ziektes en plagen in de planten worden door jou nuttige insecten in gezet in plaats van bepaalde gewasbeschermingsmiddelen.

Functievereisten

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met passie voor planten. Je hebt een agrarische opleiding en bij voorkeur minimaal HBO werk- en denkniveau.

Aanbod

Wij bieden je een baan met verantwoordelijkheden en vrijheid in een uitdagende omgeving. Je krijgt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en uiteraard bieden wij je hiervoor de juiste begeleiding.

Onze arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao glastuinbouw, wij bieden je een passend salaris met ruimte om hierin te groeien.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier