Verpleegkundige in de Dongen
Solution4Care
Waalwijk
1 dag geleden

In de regio Dongen zijn wij op zoek naar een verpleegkundige met het hart op de juiste plek. Je vindt het fijn dat je mensen een nieuw thuis kunt bieden en de noodzakelijke en gewenste zorg leveren.

Over de opdrachtgever Bij onze opdrachtgever werk je samen met een warm en deskundig team. Samen ondersteunen jullie de bewoners bij de persoonlijke verzorging en verpleging, waarbij je oog hebt voor de mogelijkheden van de individuele bewoner.

De zelfredzaamheid wordt op respectvolle en veilige wijze zo veel mogelijk gestimuleerd. Daarnaast wordt het netwerk van de bewoner, zoals familieleden, op de hoogte gehouden van het welzijn van hun naasten.

Er heerst een fijne sfeer waarbij oog is voor de bewoners én elkaar.

Jouw Profiel Wij zoeken een ervaren Verpleegkundige die sociaal en communicatief sterk is. Je weet je goed in te leven in de situatie van de cliënt en bent benaderbaar voor hen en hun sociale omgeving.

Jouw positieve mindset werkt aanstekelijk voor zowel bewoners als collega's. Je hebt affiniteit met somatische zorg en weet zelfstandig te werken in een team.

Vanzelfsprekend ben je in het bezit van het juiste diploma en ben je BIG- geregistreerd. We vragen voor je begint met werken een VOG van maximaal 3 maanden oud te overhandigen.

Ons aanbod De contractmogelijkheden zijn bespreekbaar en kunnen afgestemd worden op jouw mogelijkheden. Je kunt 24 uur per week werken, het is wel wenselijk dat je flexibel inzetbaar bent.

Verder ontvang je een salaris en arbeidsvoorwaarden conform cao VVT. Hierbij kun je denken aan een goed uurloon, ingeschaald in fwg 45, reiskosten, ORT en vakantiegeld én vakantiedagen bovenop je brutoloon!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier