Inpakker parttime
Olympia
EEMNES, Utrecht, nl
4 dagen geleden
source : Joblift

We zoeken voor onze opdrachtgever, een groothandel voor speciale dierproducten, een part-time logistiek medewerker voor de maandag, woensdag en vrijdag.

Samen met een collega zorg je voor het compleet inpakken en netjes verpakken van de dozen met artikelen voor verzending aan de winkels.

Je zet de dozen klaar in het magazijn, zodat deze makkelijk kunnen worden ingeladen!Je werkt gewoon in dagdiensten. Starten om 08.

30 en je bent om 17.30 uur klaar!Olympia UitzendbureauEen leuke baan bij een gezellig, sociaal en duurzaam bedrijf in Eemnes.

Vanuit Baarn, Blaricum, Huizen, Laren en Hilversum goed te bereiken.Vanaf 21 jaar e.o. een salaris van € 10,- bruto per uur en als het van beide kanten goed gaat, kans op een vaste baan!Bij Olympia is iedereen welkom.

Dus jij ook. Wij helpen dagelijks mannen en vrouwen, van jong tot oud en van iedere afkomst aan een leuke baan. We maken graag kennis met je.

We zoeken een echte aanpakker die collegiaal is en lekker door kan werken! Je hebt verder geen specifieke opleiding nodig voor deze functie.

Wel is het fysiek werk, veel repeterende handelingen en met dozen sjouwen. Je moet dus wel sterk in je schoenen staan.Voor de veiligheid is het een must dat je de Nederlandse taal beheerst.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier