Mechanisch operator procesindustrie
Nedzink
Roermond, NL
7 uur geleden
source : Joof.nl

Als je al enige ervaring hebt alsProcesoperator B, of een afgeronde opleiding hebt richtingprocestechniek op web 3 niveau, maar er zit meer in je! Je wilt jeverder ontwikkelen, meedenken in processen en uitgedaagd worden inje werk.

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het schriftelijk en mondeling beheersen van deNederlandse taal is een vereiste voor dezefunctie.

WERKLOCATIE : BUDEL

Jouw werkzaamheden bij NedZink alsOperator zijn erg afwisselend. Je zult machines en productielijnenbedienen, bewaken en instellen.

Daarnaast bouw je ook de machinesom, zodat er nieuwe productie gedraaid kan worden. Je lost kleinenstoringen op en verricht preventieve onderhoudswerkzaamheden aanjouw machinelijn.

Je werkt samen met een 15 tal vakbekwame engezellige collega’s. We maken halffabricaten en eindproducten vanTitaanzink die bijvoorbeeld gebruikt worden voor dakgoten engevelbekleding.

Het product heeft een levensduur van meer als 100jaar. Je kunt je wel indenken dat er op hoog kwaliteitsniveaugewerkt wordt en het daarom belangrijk is dat jij uiterstnauwkeuring kan werken.

Waarom als operator bijNedZink werken?

We kennen innovatievewerkprocessen, werken met de nieuwste en modernste machinelijnen ensystemen. Duurzaam ondernemen is een speerpunt van ons.

Er wordtniet alleen geïnvesteerd in technieken, maar vooral in onzemedewerkers. Door middel van een goed inwerktraject, persoonlijkebegeleiding op de werkvloer en ontwikkelingsgesprekken zorgen we ersamen voor dat jij het beste uit jezelf kan halen.

Wij zijn nietalleen trots en zuinig op onze producten, maar ook op de mensen dieze maken.

Ben je leergierig en denk je graagmee in verbeteringen?

Dan zit je goed bij ons!We zorgen ervoor dat je bij ons je heftruck rijbewijs enhijscertificaat behaald. Daarnaast hebben we, samen met bedrijvenin de omgeving, een eigen bedrijfsschool waar jij (indien je ditwil) verder kan leren of andere vaktechnische cursussen kan volgenom nog beter te worden in je vakgebied.

We zijnniet alleen een professioneel en stabiel bedrijf, we zijn ook eeninformeel en gezellig bedrijf. Zo hebben we een actievepersoneelsvereniging die activiteiten organiseert als Kerstborrel,sinterklaas middag, een jaarlijks bedrijfsuitje en nog veel meer.

Iedereen is binnen ons bedrijf even belangrijk en dat voel je, wewaarderen je mening, accepteren je om wie je bent wat zorgt voordie fijne NedZink sfeer.

We kennen dan ook lange dienstverbanden,want als je eenmaal bij ons werkt wil je niet snel weerweg..

Wanneer is deze functie interessant voorjou?

 • Als je al enige ervaring hebtals Procesoperator B, of een afgeronde opleiding hebt richtingprocestechniek op web 3 niveau.
 • Je fulltimewil werken in een 3 ploegenrooster, en bereid bent ook in anderevormen van ploegendienst te werken als daartoe vanuit NedZink dewens bestaat (eventueel 5 ploegenrooster).
 • Jede Nederlandse taal beheerst in verband met afstemming over hetwerk en om veiligheidsredenen.
 • Je het fijnvindt accuraat te werken in een dynamische werkomgeving waar ruimteis voor eigen initiatief.
 • Wijbieden jou;
 • Een afwisselende enuitdagende functie met voldoende doorgroeimogelijkheden,
 • Een prima, bij de functie passend salaris en bijbehorendeploegentoeslag, 27 vakantiedagen en 13 ADV dagen, eenreiskostenregeling, pensioenregeling en goede mogelijkheden om jete verzekeren voor arbeidsongeschiktheidsrisico’s.
 • NedZink valt onder de Metalektro cao, waarin zaken meerdan prima geregeld zijn.
 • De mogelijkheid toteen dienstverband bij ons gezond en prettig bedrijf.
 • NIEUWSGIERIG? VERTEL ONS WIE JEBENT!

  We nodigen je graag uit om tesolliciteren. Vertel ons in je motivatiebrief waarom je voorNedzink wilt werken en waarom je geschikt denkt te zijn voordeze functie.

  Uiteraard ontvangen we ook graag jouw CV. Heb je nogvragen, stuur ze naarnedzink thenextcrowd.com.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier