Teamlead Backoffice
Action
Zwaagdijk-oost, NL
5 dagen geleden

24-38 uur per week

Zin in een uitdaging in een groeiende, internationale business? Dan is dit hét moment om in te stappen bij Action. Juist nu we flink groeien kun jij als teamlead van onze Technology Project Backoffice jouw meerwaarde laten zien.

Vanuit het hoofdkantoor in Noord-Holland werk jij operationeel aan het administratieve en financiële proces voor Project- en Portfoliomanagement en stuur je het backoffice team aan.

Een mooie kans om jezelf verder te ontwikkelen!

Dit zijn jouw dagelijkse actions

Jij bent verantwoordelijk voor de aansturing van het Technology backoffice team en voor de operationele administratie en financiële beheersing van al onze technologieprojecten (backoffice).

Een mooie uitdaging, want de 2.000e winkel is geopend en we zijn nu in 9 landen actief. En daar blijft het niet bij! Je snapt dat ook ons projectenportfolio meegroeit.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor alle vragen rondom backoffice en je geeft leiding aan het team van 2 medewerkers. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor een kloppende maandelijkse financiële administratie, het maken van maandelijkse rapportages, noodzakelijke controles, de budgettering, tijdregistratie en coördinatie en uitvoering van andere administratieve zaken.

 • Wat jouw baan zo interessant maakt? De afwisseling, de flexibiliteit en de mogelijkheid om door te groeien. Je stapt in op het moment dat we flink groeien en dat betekent dat we het in ons team druk hebben;
 • er is altijd wel iemand die jouw hulp kan gebruiken. Het betekent óók dat jouw werk impact heeft op de toekomst van Action, internationaal.

  Dit wordt jouw team

  Action Technology zorgt voor een dynamische werkomgeving, die bestaat uit betrokken, kostenbewuste, klantgerichte en cultureel diverse mensen.

  We werken in teamverband en leven onze bedrijfswaarden na met eenvoud in alles wat we doen. Onze afdeling Technology voegt waarde toe met gecentraliseerde teams voor Enterprise Architecture, IT Project & Portfolio Management, Development & Operations en meerdere Business Technology (BizTech)-teams.

  Dit ben jij

  Jij bent een aanpakker die het leuk vindt om naast het aansturen van een team ook operationeel mee te draaien in het team en portfoliomanagement administratief te ondersteunen.

  Pragmatisch en resultaatgericht ga jij te werk. Daardoor voel je je snel thuis in de dynamische retail-wereld van Action, waarbij je moeiteloos schakelt tussen je verschillende werkzaamheden.

  Met je voeten in de modder staan, daar draai jij je hand niet voor om. Bovendien werk je gestructureerd en autonoom. Wat jou daarin kenmerkt?

  Je oog voor detail en je nauwkeurigheid.

  En verder :

 • Heb je hbo werk en denk niveau
 • Heb je minimaal 3 jaar werkervaring met financiële projectadministratie
 • Spreek en schrijf je uitstekend Engels
 • Wat we bieden

  Je komt te werken in het team van professionals in een internationale omgeving. Action heeft zo’n 2000 winkels in 9 Europese landen en opent iedere week een aantal nieuwe filialen.

  De snelle groei van de organisatie zet zich continu voort. Niet alleen Action is groeiende, maar ook voor jou zijn er doorgroeimogelijkheden om je te kunnen ontwikkelen binnen het bedrijf.

 • Jaarlijkse bonus op basis van persoonlijke en zakelijke doelstellingen;
 • 24 vakantiedagen, met de mogelijkheid om er 5 extra bij te kopen (op basis van 38 uur);
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Een bedrijfslaptop en mobiele telefoon;
 • Flexibele werkuren;
 • Uitgebreide opleiding en training vanuit onze eigen Action Academy;
 • Werken bij een dynamische, internationale organisatie met veel doorgroeimogelijkheden.
 • Hoe we bijdragen aan de samenleving

  Als retailer met miljoenen enthousiaste klanten nemen we onze verantwoordelijkheid voor mens en milieu. Daarom investeren we graag in oplossingen die de impact op het milieu verminderen en zorgen we voor betere productieomstandigheden in de landen waar we winkels hebben en produceren.

  Klik hier voor meer informatie.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier