Stagiair(e) Marketing, Communicatie & Coöperatie (MC&C) Rabobank Regio Noord-Holland (Alkmaar en omstreken)
Rabobank
Zwolle , NL
3 dagen geleden

Stagiair(e) Marketing, Communicatie & Coöperatie (MC&C) Rabobank Regio Noord-Holland (Alkmaar en omstreken)

ReVIEW your opportunities

Je wilt de theorie wel eens in de praktijk toepassen. De wereld ligt voor je open, je kunt alle kanten op. Met je brede interesse, creativiteit, je slimme aanpak van complexe problemen en omdat je het leuk vindt om met mensen samen te werken, heb jíj het voor het kiezen.

Maar welk carrière pad kies je? Kom als stagiair(e) bij de Rabobank werken en wordt de beste versie van jezelf! Voor Rabobank regio Noord-Holland zijn we op zoek naar een afstudeer of meewerkstagiair(e).

Wij bieden jou vanaf september 2021 de kans om een leerzame maar vooral te gekke stagetijd tegemoet te gaan. Ondanks deze bijzondere tijd gaan we ons best doen om jou zo goed mogelijk te begeleiden.

Werken op afstand betekent dat jij deze periode, afhankelijk van COVID-19, volledig vanuit huis je bijdrage levert.

ReSET your perceptions

Het werken bij een bank is misschien niet het eerste waaraan je denkt. Maar heb je er weleens bij stilgestaan, dat je juist bij onze bank kunt bijdragen aan een betere wereld en vanaf dag één impact kunt maken?

Bijvoorbeeld door vanuit jouw frisse kijk op de bank met nieuwe ideeën te komen.

Bij de Rabobank nemen we onze verantwoordelijkheid voor de (lokale) samenleving heel serieus. Bijvoorbeeld :

Recycling nemen we heel serieus : in alle koffiecorners hebben we aparte afvalbakken voor bekers, plastic, papier en GFT.

Speciaal voor onze ondernemende leden delen wij onze kennis en netwerken. Dit bestaat uit inspirerende bijeenkomsten, workshops en seminars voor diverse groepen ondernemers.

Elk jaar geven we een deel van onze winst terug aan de maatschappij. Dit geld dat wij coöperatief dividend noemen investeren we in verschillende lokale initiatieven.

Verrassend? Dat is de Rabobank.

ReTHINK the start of your career

Als stagiair(e) op de afdeling Marketing, Communicatie & Coöperatie werk je mee aan een breed scala van marketing- en communicatieactiviteiten.

Je bent betrokken bij projecten omtrent veranderingen binnen de organisatie en meedenken over de invulling hiervan wordt zeer gewaardeerd! Je werkt binnen een professioneel team en een professionele organisatie.

Je krijgt goede begeleiding en ruimte voor het maken van je stageopdracht in het kader van je opleiding. Het tonen van initiatief en samenwerken zijn competenties waar wij veel waarde aan hechten.

ReACT on new chances

Grijp jij deze kans met beide handen aan? Jouw talenten en persoonlijkheid maken je bijzonder. Met jouw energie en enthousiasme help jij de Rabobank verder! Ben / heb jij :

 • 3e of 4e jaars HBO student richting marketing en communicatie;
 • goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als op schrift;
 • initiatiefrijk en durf je nieuwe uitdagingen aan te gaan.

  ReBRAND your growth

  De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en je te begeleiden tijdens je meewerkstage.

  Daarbovenop kun je bij ons (op basis van een 36-urige werkweek) natuurlijk ook rekenen op een stagevergoeding van € 400,- per maand.

  Let’s connect !

  Ben jij onze nieuwe stagiaire op de afdeling Marketing, Communicatie en Coöperatie? We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in regio Noord-Holland.

  Handig om te weten :

  Solliciteren kan tot en met 25 juni aanstaande. Reageer via de Solliciteer nu’-button met motivatie en CV.

  Als je vragen hebt over de inhoud van de vacature en de sollicitatieprocedure, kun je die stellen aan Bertine van Rijssen, recruiter via , 06- 29195635 of

  Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screeningprocedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

  Als we enthousiast zijn over je motivatiebrief en cv, nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek.

  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze .

  Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons een nog betere bank te zijn. Daarom zijn we benieuwd naar wie jíj bent!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier