Verkoopmedewerker
ICI PARIS XL
binnenweg 176 b+c, NL
3 dagen geleden
source : JobBoost.io

Wat ga jij doen als Verkoopmedewerker?

Ook al ben je net wakker en heb je nog geen ontbijt op, je barst al van de energie! Gisteren heb je een superinteressante training gehad van één van de leveranciers van ICI PARIS XL en je kunt niet wachten om die kennis met jouw collega’s en klanten te delen! Zodra je de winkel binnenkomt, scan je automatisch wat er uitgelicht, rechtgezet, opgepoetst of schoongemaakt moet worden.

Als Verkoopmedewerker maak je samen met jouw collega’s de winkel tiptop in orde, terwijl jullie de nieuwste make-uplijn bespreken.

Ze zijn net zo enthousiast als jij en dat geeft jou nóg meer energie! Dan komt de eerste klant even snel haar vaste merk mascara halen.

Jullie raken aan de praat en wat blijkt? Eigenlijk is ze ook op zoek naar een nieuwe foundation. Na een korte huidanalyse raad je haar een merk aan dat echt bij haar past.

Een cadeautje voor haarzelf, waar jij net zo blij van wordt als zij! Het gevoel dat zij, dankzij jouw advies, de beste versie van zichzelf kan zijn, geeft extra glans aan jouw dag.

Bij ICI PARIS XL kun je niet alleen je liefde voor make-up, parfum en huidverzorging kwijt, je kunt er een ander mee helpen.

Dat voelt goed en wil je morgen weer doen!

 • Een vmbo- of mbo-diploma of je bent bezig dit te halen.
 • Al enige werkervaring in een branche waar de klant op nummer één staat.
 • Het branchediploma Basisvakopleiding Parfumerie (of de drive om dit op onze kosten te halen).
 • Je bent stiekem veel teveel tijd kwijt aan het kijken van beautyvlogs en make-up tutorials, maar daardoor wel exact op de hoogte van de laatste trends op cosmeticagebied.
 • Je houdt van contact met mensen, durft op klanten af te stappen en wilt hen graag beter leren kennen.
 • Je helpt anderen graag met een oprecht goed make-up, geur- of huidverzorgingsadvies.
 • Een baan waarbij iedere dag een feestje is! Stel je voor : je bent de hele dag bezig met cosmetica én je mag mensen adviseren wat het beste bij hen past!
 • Een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals een pensioenregeling, studiekostenregeling, 25 vakantiedagen, 8% vakantietoeslag en een aantrekkelijke personeelskorting bij ICI PARIS XL, Trekpleister en Kruidvat.
 • Een team met gepassioneerde collega’s die precies snappen waarom jij verslaafd bent aan make-up.
 • De vrijheid om met jouw collega’s te zorgen dat klanten graag terugkomen naar jouw ICI PARIS XL-winkel.
 • Heel veel exclusieve, unieke en uitdagende ICI PARIS XL-trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen. Ieder jaar weer, hoe lang je ook bij ons werkt.
 • De mogelijkheid om door te groeien naar Eerste Verkoopmedewerker, (Assistent) Filiaalmanager of verder.
 • Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier