Projectbegeleider
Werk Talent
Dordrecht
9 dagen geleden

Functie omschrijving

Houd jij ervan om gelijktijdig meerdere projecten in de uitvoering te begeleiden , heb je een technisch hart en kan je goed overweg met alle soorten mensen?

Dan klink jij als onze nieuwe Projectbegeleider!

Als projectbegeleider zorg je ervoor dat vloerverwarmings- en vloerkoelingsprojecten op de bouwplaats veilig en op rolletjes verlopen.

Je bent de schakel tussen binnen en buiten . Samen met je collega’s zorg je voor een optimaal projectresultaat . Je organiseert en stuurt de projecten op het gebied van logistiek , planning , kosten , kwaliteit en inzet van mensen en materieel aan.

Als Projectbegeleider word je ingezet op projecten in Zuid Nederland en werk je samen met projectleiders.

Zorgen voor een goede uitvoering van het project.

Bewaken van budgetten en tijdsplanning. Je overziet projectkeuzes en stuurt waar nodig bij.

Zorg dragen voor een vakkundige, veilige, efficiënte en effectieve uitvoering van projecten. Daarbij adviseer je en denk je mee over projectkeuzes, zoals projectstructuur, werkmethoden, planning en inzet van mensen en middelen.

Je bent (mede) verantwoordelijk voor de uitvoering van projecten.

Je geeft leiding aan de monteurs en coacht ze. Ook beoordeel je de kwaliteit van het afgeleverde werk en ben je verantwoordelijk voor de kwalitatieve en kwantitatieve bezetting op projecten.

Uiteraard doe je dit binnen de kaders van het HR-beleid en het uitvoeringsplan.

Je ontwikkelt, onderhoudt en beheert een netwerk van (potentiële) klanten, onderaannemers en andere stakeholders.

Je levert een inhoudelijke bijdrage aan projectevaluatiebijeenkomsten, deelt ervaringen en draagt verbeteringen aan.

Je draagt zorg voor toepassing en handhaving van richtlijnen op het gebied van veiligheid die conform de eisen vanuit de wet en / of de eigen organisatie zijn vastgesteld.

Step 2
Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
voortzetten
Aanvraagformulier