Junior Consultant Vastgoed & Finance
Brink
Rotterdam, NL
2 dagen geleden

Wat ga je doen?

Als Junior Consultant ga je onder andere aan slag met haalbaarheidsstudies van ontwikkelprojecten in de gebouwde omgeving.

Je ontwikkelt rekenmodellen om de grondwaarde te bepalen en interpreteert of bedenkt privaat- en publiekrechtelijke kaders voor deze ontwikkelingen.

De haalbaarheid van de ontwikkelingen, strategische keuzes, waardebepaling of resultaatgerichte dealmaking, je krijgt er allemaal mee te maken.

Je werkt in projectteams, maar ook zelfstandig. Je krijgt daarbij uiteraard begeleiding en coaching van ervaren collega’s, waardoor je je snel kan ontwikkelen.

Wij gaan er als projectteam altijd goed voor zitten met elkaar om een project succesvol van de grond te krijgen. Je staat er dus niet alleen voor!

Elke dag werken wij bij Brink aan toonaangevende projecten binnen de gehele vastgoedketen voor zowel publieke als private opdrachtgevers.

Het type opdrachten waar je aan werkt is hierdoor heel divers en varieert in grootte en complexiteit. Zo zijn wij het financiële en strategische geweten van gemeente Rotterdam bij onder meer de gebiedsontwikkeling Rijnhaven.

Zijn we de expert business case & financiering in het project Slim verduurzamen Eindhoven. En zijn we als adviseur intensief betrokken bij de Regeling Woningbouwimpuls van het ministerie van BZK.

Wil je hier meer over weten en een idee krijgen van andere projecten? Klik dan .

Wat kun je verwachten?

Brink biedt je een persoonlijke, professionele en afwisselende werkomgeving met uitdagende projecten in multidisciplinaire teams.

Via een breed aanbod aan incompany-opleidingen en coaching krijg je de mogelijkheid om je snel verder te ontwikkelen in het managen van projecten of te specialiseren in bepaalde vakgebieden.

We vinden het belangrijk dat je arbeidsvoorwaarden aansluiten bij jouw persoonlijke situatie. We bieden je als medewerker de mogelijkheid om een deel van de arbeidsvoorwaarden naar eigen inzicht in te zetten door middel van het persoonlijk budget.

Dit budget houdt in dat je, naast het salaris, beschikt over een vrij’ besteedbaar budget dat je kunt inzetten voor verschillende doelen zoals het aankopen van extra vrije dagen of pensioen.

Als de vraag van thuis verandert, kun je de condities op het werk mee veranderen.

Wat verwachten we van jou?

 • Je hebt een (bijna) afgeronde academische masteropleiding met bij voorkeur een Real Estate en / of Finance specialisatie zoals Bouwkunde, Bedrijfskunde of Economie.
 • Je hebt affiniteit met vastgoed- en gebiedsontwikkeling, maar ook met financiën en cijfers.
 • Je bent in staat om hoofd- en bijzaken van elkaar te scheiden, onderwerpen op een analytische manier te bekijken en hierover te rapporteren en communiceren.
 • Je bent eigenwijs, proactief en wilt jezelf verder ontwikkelen.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier