Planner montage
Luba
Leiderdorp, Zuid Holland, Nederland
2 dagen geleden

Over de functie

Samen met de klant en de interne en externe montageteams zorg je voor een goed georganiseerde planning. Hierin fungeer je als eerste en enige aanspreekpunt.

Je werkt nauw samen met de projectmanagers, zij dragen zorg voor de werkvoorbereiding en voeden je met belangrijke planningsinformatie.

Jij bepaalt welke montageteams op welke projecten ingezet gaan worden en instrueert de teams over de uit te voeren werkzaamheden.

Het is jouw uitdaging om de beschikbare capaciteit goed te spreiden, reisafstanden te minimaliseren, leegloop te voorkomen en de inzet van externe montageteams te optimaliseren.

Met andere woorden om een efficiënte planning te realiseren. Je rapporteert rechtstreeks aan de Manager Operations.

Over het bedrijf

Dit bedrijf waar je komt te werken ontwikkelt en levert straatmeubilair, fietsparkeersystemen, overkappingen en sport oplossingen voor o.

a. gemeenten, architecten, scholen, bouw- en recreatieondernemingen. Het doel van onze opdrachtgever is een bewuste bijdrage leveren aan de leefomgeving van de mens met kwaliteitsproducten die functioneel, mooi vormgegeven, duurzaam en veilig zijn.

Je collega's zijn enthousiaste en gedreven mensen die trots zijn op het product. Er is volop ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling, op basis van jouw eigen ambities.

Jouw eigen ondernemerschap is hierbij van belang. Het is belangrijk dat jij je thuis voelt in een organisatie die volop in ontwikkeling is.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien.

En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!

Functie eisen

 • Je hebt hbo werk- en denkniveau, verkregen door opleiding of ervaring
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare rol
 • Je bent een enthousiaste, commercieel ingestelde medewerker
 • Je hebt een sterk analytisch vermogen, neemt verantwoordelijkheid en bent oplossingsgericht
 • Wat wij bieden

 • Laptop en gsm van de zaak
 • Goede secundaire voorwaarden, zoals o.a. pensioen, fietsplan en winstdelingsregeling
 • Mogelijkheid tot thuiswerken
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier