Senior Anti-Money Laundering (AML) Analist - team Signalen
Rabobank
Utrecht , NL
2 dagen geleden

Stel je eens voor Stel je eens voor dat jij een waardevolle bijdrage levert aan het verminderen van witwaspraktijken, fraude en terrorismefinanciering bij één van de grootste banken van Nederland.

Jij kunt dit verschil maken door als Senior Anti Money Laundering (AML) Analist bij signalen van criminele praktijken de diepte in te duiken door zware complexe zaken op te pakken.

In deskundige rapporten beschrijf je jouw bevindingen. Durf jij de stap te nemen?Binnen het Signalen team wordt onderzoek gedaan naar o.

a. fraude en witwassen naar aanleiding van binnengekomen signalen. Je kunt hierbij denken aan media berichten, signalen van stakeholders, maar ook van collega’s binnen de bank.

Impact creëren Controleer en analyseer signalen uit het betalingsverkeer die duiden op criminele activiteiten.Adviseer intern over de gehele breedte over het mitigeren van risico’s binnen transactieprofielen van klanten.

Voer diepgravend onderzoek uit aan de hand van betaalgedrag en klantprofielen.Draag kennis en wijsheid over op junior en medior analisten.

Draai pilots met verbetermogelijkheden op het gebied van efficiëntie en snelheid binnen de afdeling.Functioneer waar nodig als de rechterhand van de teamleider.

Met elkaarSamenwerken is de manier waarop we werken. Ons team Transaction Monitoring bundelt de krachten om signalen van criminele praktijken supersnel te ontdekken en te termineren.

Met jou erbij als Senior AML Analist staat de teller van het team op zo’n collega’s. Met jouw talentenDat klantgerichtheid, integriteit, besluitvaardigheid en onafhankelijkheid onmisbaar zijn voor deze functie Senior AML Analist is logisch.

 • Daarbovenop is het belangrijk dat je je in de onderstaande checklist herkent : een afgeronde hbo- of wo-opleiding;minimaal 3 jaar ervaring met AML in een vergelijkbare omgeving;
 • sterk analytisch onderlegd;ruime ervaring met complexe, particuliere of zakelijke AML-projecten;kennis van Customer Due Diligence (CDD);
 • uitstekende beheersing van het Nederlands en Engels in zowel woord als geschrift.Bij de RabobankDat de Rabobank een financiële dienstverlener is voor meer dan 8,5 miljoen klanten in 40 landen, wist je vast al.

  Weet je ook dat we met elkaar werken aan een betere wereld? Dit doen we op manieren, zoals : Wij delen graag onze kennis over duurzame, financiële oplossingen.

  Zo geven we bijvoorbeeld een korting aan zakelijke klanten die een duurzaam keurmerk voeren.’ Nadenken over de toekomst doen we continu.

  We investeren 3,8 miljard euro in duurzame energieopwekking, zodat generaties na ons in een schonere wereld kunnen leven.

  Wil jij dit ook?De beste versie van jezelf worden? Wij helpen je er graag bij door jouw ontwikkeling centraal te stellen en te investeren in een omgeving waarin je blijft leren.

  We geven je de ruimte om te innoveren en ondernemen. Zo bieden we je volop groeikansen en helpen je verwachtingen te overtreffen en het goede buitengewoon goed te doen, zodat je kan groeien als professional.

 • Daarbovenop kan je bij ons (o.b.v. een 36-urige werkweek) ook rekenen op : Een brutomaandsalaris tussen €3. en €5. (functieschaal 9);
 • inschaling is afhankelijk van opleiding, kennis en ervaring;een dertiende maand en vakantiegeld;een Employee Benefit Budget van 10%.

 • Hoe jij dit budget inzet, is aan jou. Denk bijvoorbeeld aan het kopen van extra vakantiedagen, een extra storting in je pensioen of zelfs het maandelijks laten uitbetalen van dit budget;
 • vergoeding van woon- werkverkeer als je met ov reist! Toch met auto of motor? Kies dan voor een woon- werkverkeervergoeding;
 • flexibiliteit in werktijden en locatieonafhankelijk werken;een pensioenregeling waar je zelf maar 3,5% aan bijdraagt.Laten we kennismaken Ben jij hem / haar?

  Onze nieuwe collega die de Rabobank wil versterken als Senior AML Analist? En zo het verschil wil maken voor jezelf, onze klanten én de maatschappij?

  We ontvangen graag jouw sollicitatie op deze vacature in Utrecht. Handig om te weten : Reageer via de Solliciteren -button.

  Karen Frowijn, Recruiter, beantwoordt met plezier vragen over de vacature / sollicitatieprocedure via Voor deze vacature maken een case en een individueel assessment deel uit van de sollicitatieprocedure.

  Screening is onderdeel van de sollicitatieprocedure. We toetsen op basis van de screening procedures die binnen de Rabobank gelden of nieuwe medewerkers voldoende betrouwbaar zijn om werkzaamheden bij de Rabobank te verrichten.

  Jouw privacy is belangrijk voor ons. Mocht je hier meer over willen weten, klik dan op deze .Iedereen is anders, en juist de verschillen in mensen helpen ons om een nog betere bank te zijn.

  Daarom zijn we zijn benieuwd naar wie jíj bent.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier