Junior Corporate Recruiter
Recruitin
Utrecht, NL
2 dagen geleden
source : Techniekwerkt

Ben jij een starter op de arbeidsmarkt en op zoek naar een baan van betekenis? Vind je daarnaast net als wij Recruitment het leukste vak wat er is en voel jij je thuis binnen een technische organisatie?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Als Recruiter haal je voldoening uit het maken van verbinding tussen kandidaten op de markt en de vacaturehouders bij onze klanten.

Wil jij ook alle fijne kneepjes van het vak leren? Kom dan ons team versterken!

Wij zijn Recruitin : een enthousiast en gedreven team van recruitment professionals die samen het verschil maken voor onze klanten en kandidaten.

Ga jij samen met ons invulling geven aan jouw werkgeluk?

Informatie

Je wordt onder begeleiding bij een van onze klanten op locatie ingezet en bent daar verantwoordelijk voor het uitvoeren van het volledige recruitmentproces met als resultaat het invullen van de vacatures.

Onze klanten bevinden zich met name binnen de techniek, daarom heb je veel te maken met technische functies. Wij voorzien je van de beste wervingsmiddelen en daarnaast gebruik je de kracht van social media op een slimme en inventieve manier.

Ook kun je gebruikmaken van expertise van je collega's en de capaciteit van onze back office.

Een greep uit je dagelijkse werkzaamheden :

 • intaken van vacatures en het schrijven van doelgroepgerichte wervingsprofielen;
 • het zoeken, vinden en verleiden van technische professionals;
 • het voeren van sollicitatie- en aanbiedingsgesprekken;
 • relatiebeheer bij de stakeholders van de klant;
 • volledige planning en administratie van je werkzaamheden.
 • Functie-eisen

  Als starter in het vak wil je graag leren. Je bent energiek en assertief, kunt goed luisteren en bent gedreven om nieuwe dingen snel eigen te maken.

  Persoonlijke en professionele ontwikkeling is voor jou belangrijk. Vandaag wil je het goed doen maar morgen, als het even kan, nog beter! Je voelt je thuis onder de mensen en stapt dan ook gemakkelijk op andere mensen af.

  Verder kun je plannen en organiseren en ben je zowel klant- als resultaatgericht.

  We vragen :

 • een afgeronde opleiding op HBO niveau, bijvoorbeeld in de richting HRM, Commerciële Economie of vergelijkbaar;
 • stage- of enige werkervaring binnen de uitzend, werving- en selectie branche of recruitment is een pre;
 • affiniteit met recruitment en techniek;
 • minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • dat je woonachtig bent in de regio Utrecht en bereid tot reizen naar en werken op verschillende locaties.
 • Arbeidsvoorwaarden

  Wij begrijpen als geen ander dat verantwoordelijkheid, vrijheid en de ruimte voor zelfontplooiing essentieel zijn voor jouw werkgeluk.

  Uiteraard zorgen we voor een goed inwerkprogramma en naast begeleiding door ervaren collega's, training en opleiding is er ruimte voor eigen initiatieven en ideeën.

  We zijn een lerende organisatie, we blijven altijd nadenken hoe het beter kan en dat delen we dan ook graag met elkaar.

  Ons doel is om gezamenlijk te groeien en onze opdrachtgevers die unieke meerwaarde te bieden en blijven bieden. Gezien je brede takenpakket, bieden we veel afwisseling en uitdaging.

  Wij houden van feestjes en we organiseren dan ook regelmatig leuke bedrijfsuitjes!

  Wat betreft salaris kun je denken aan een salaris tussen de 2.200 en 2.600 euro bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband, uiteraard afhankelijk van je leeftijd en ervaring.

  Daarnaast zorgen wij voor een leaseauto, iPhone en een MacBook.

  Contactinformatie

  Voor meer informatie neem je gerust contact op met Wouter Arts op 06-14314593. Wouter legt je graag uit wat de functie inhoudt en hoe het is om een loopbaan te starten bij Recruitin.

  Je sollicitatie met CV en motivatie kun je mailen naar solliciteren recruitin.nl.

  Heb je vragen die je wil richten aan een specialist van Recruitin? Op onze website kun je ons team bekijken. Voel je vrij om contact te zoeken met misschien wel je toekomstige collega's!

  Over Recruitin

  Wij zijn professionele recruitmentspecialisten die onze opdrachtgevers duurzaam succesvol maken en houden op de arbeidsmarkt.

  Recruitin is de enige RPO-organisatie in Nederland die zich volledig richt op de techniek en industrie. Wij zijn bewezen succesvol in de outsourcing van corporate recruitment activiteiten van onze opdrachtgevers.

  Jij kunt daaraan meebouwen en deel uitmaken van ons succes.

  Onze cultuur laat zich het best omschrijven als professioneel, doelgericht en informeel. Wij bieden een creatieve omgeving waar samenwerken, leren en succesvol zijn centraal staan.

  Humor en resultaat zien wij als essentiële onderdelen van ons werkgeluk!

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier