Horeca medewerker
Fritech Personeelsdiensten B.V.
Heerenveen
2 dagen geleden
source : Vacant

Ben jij op zoek naar een leuke en veelzijdige baan in de horeca? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze opdrachtgever zijn wij komend voetbalseizoen op zoek naar een horecamedewerker voor in het Abe Lenstra stadion bij de thuiswedstrijden van SC Heerenveen.

Je zult je werkzaamheden uitvoeren in de koffiecorner, achter de bar of in de eetgelegenheden in het stadion. Heb je nog geen ervaring?

Solliciteer dan toch! Je kunt dan in de koffiecorner beginnen en door middel van trainingen doorgroeien naar een grotere bar of naar de eetgelegenheden.

Aan het begin van het seizoen zullen alle thuiswedstrijden bekend gemaakt worden en wordt er van je verwacht dat je minimaal 90% van alle thuiswedstrijden beschikbaar bent om te werken.

De werktijden zullen in overleg zijn met de werkgever.

Functieeisen

 • je hebt ervaring in de horeca
 • je bent klantvriendelijk
 • je bent een harde werker
 • je bent enthousiast en leergierig
 • je bent 90% van de wedstrijden aanwezig
 • Arbeidsvoorwaarden

  Salaris afhankelijk van ervaring en opleiding

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier