Assistent Parkmanager
Jumpsquare Group
Amersfoort
4 dagen geleden

OVER DE FUNCTIE

Binnen Jumpsquare Group is de Assistent Parkmanager mede verantwoordelijk voor alle zaken in en rondom zijn vestiging, hierbij kun je denken aan onder meer de resultaten van het park, tevredenheid en veiligheid van onze bezoekers, lokale marketing & sales, park onderhoud, financiële administratie, personeelsbeleid van het park en omgang met verschillende systemen.

OVER JOUW ROL

Als assistent parkmanager fungeer je als de rechterhand van de parkmanager en ben je als onderdeel van het parkmanagement het directe aanspreekpunt voor het team.

Je draagt zorg voor een maximale beleving voor de bezoekers van het park, gastvrijheid staat hoog in het vaandel.

De werkzaamheden zijn divers en lopen uiteen van aansturing van een jong team tot administratieve werkzaamheden. Je bent in staat zelfstandig het park te openen en te sluiten, waarbij je zorg draagt voor een correcte kasopmaak.

Als hands-on assistent manager ben je onder andere aan het werk bij de receptie en in de horeca. Je bewaakt je de veiligheid van de jumpers en grijp je in bij risicovolle situaties.

Ook de algehele schoonmaak en inventarisatie van de horeca behoren tot jouw takenpakket.

Samen met de parkmanager monitor en stuur je de resultaten van jouw vestiging op basis van KPI s. Je ondersteunt daarbij in het organiseren van activiteiten, verrichten van klein onderhoud en de lokale marketing.

Gebeurt er onverhoopt iets in het park? Dan sta je stevig genoeg in je schoenen en zorg jij samen met de parkmanager voor een goed lokaal crisismanagement.

In afwezigheid van de parkmanager ben je in staat het park zelfstandig te laten draaien en neem je de taken van de parkmanager waar, waaronder het coachen van het team, zorg dragen voor de planning en de bevoorrading van de horeca.

Je bent werkzaam in een sportieve omgeving en ben je een echte teamplayer. Je hebt een helicopterview, werkt gestructureerd en je bent in staat om verantwoordelijkheid te dragen.

In deze functie is geen dag hetzelfde, dus flexibiliteit en stressbestendigheid zijn zeer belangrijk.

WAT VRAGEN WIJ

 • Minimaal een afgeronde MBO-3 opleiding. Onze voorkeur gaat uit naar een opleiding Sport- en bewegingsprofiel, horeca, detailhandel of leisure.
 • Je hebt minimaal 1 jaar leidinggevende ervaring, bij voorkeur in de leisure, horeca of detailhandel.
 • Je bent flexibel in uren, waaronder; beschikbaar in de avonden, weekenden, schoolvakanties en feestdagen; je dient rekening te houden met werken op piekmomenten;
 • Je bent in het bezit van een BHV diploma en diploma Sociale Hygiëne of bereid dat bij ons te behalen.
 • Het verkrijgen van een VOG is een ontbindende voorwaarde.
 • Uiteraard ben je ook sportief, actief, positief, communicatief, commercieel en dienstverlenend ingesteld en weet je een ongeëvenaarde klantervaring voor onze klanten te creëren.
 • Je woont in de omgeving van onze vestiging.
 • WAT BIEDEN WIJ

  Werken bij Jumpsquare Group betekent werken voor de marktleider in Nederland en België en de grootste meest toonaangevende keten in Noordwest Europa.

  Je komt te werken in een snelgroeiende organisatie met ruime ontwikkelmogelijkheden en je gaat deel uitmaken van een enthousiast en sportief team.

  Wij zijn een bedrijf dat écht geïnteresseerd is in jou en jouw ideeën, en waar eigen initiatief wordt gewaardeerd. Ons Support Office is ondersteunend aan de parken en is (momenteel) gevestigd in Den Bosch.

  Wij bieden jou onder andere de volgende arbeidsvoorwaarden :

 • Een marktconform salaris.
 • Een aantrekkelijke reiskostenregeling en onkostenvergoeding.
 • 25 vakantiedagen per jaar op fulltime basis.
 • Als je nog geen BHV certificaat hebt, krijg je bij ons de mogelijkheid om deze te behalen.
 • Ook het behalen van het diploma Sociale Hygiëne bestaat tot de mogelijkheden.
 • Uiteraard mag je altijd gratis jumpen of een van de fitnesslessen volgen in alle eigen parken en krijg je personeelskorting voor introducees en op het F&B assortiment.
 • Sta jij na het lezen van deze vacature inmiddels te springen om met ons in contact te komen?

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier