Data Scientist
Yourprofessionals
Rotterdam, NL
6 dagen geleden
source : JobBoost.io

Dinsdag kom je op werk aan en ga je direct in bespreking. Samen met het Marketing Data team worden de doelstellingen besproken.

Je hebt een project lopen voor de ontwikkeling van een voorspelmodel gericht op het voorspellen van de invloed van het weer op klantgedrag.

Gedurende de meeting roept een analist dat het grappig zou zijn als het weer zou zorgen voor minder bellende klanten, gezien men met mooi of slecht weer toch gewoon kan bellen.

De rest van de dag ben je aan het worstelen met jouw voorspelmodel. De opmerking blijft aan je klagen en al snel besluit je toch even een analyse te doen om te kijken of er waarheid in de uitspraak zat.

Tot je verbazing wordt er minder gebeld met slechtweer, hier is niet direct een verklaring voor. Het onbekende wekt jouw enthousiasme en dezelfde middag zit je aan tafel bij de Customer Care afdeling.

Samen verkennen jullie het vraagstuk en aan het eind van de dag heb je een nieuw project geformuleerd om mee aan de slag te gaan.

Jouw collega’s bij de Customer Care afdeling zijn dol enthousiast op de uitkomst. Vol energie pak je beide projecten op.

Herken jij jezelf hierin? Of wil jij deze persoon worden? Lees dan verder!

Organisatie-en afdelingomschrijving

Binnen deze organisatie heb jij een enorme hoeveelheid data tot jouw beschikking. Hierdoor krijg je optimaal de kans om zoveel mogelijk inzichten uit de datasets te halen.

Jij bent samen met het team verantwoordelijk voor de verbetering van de Customer Careafdeling. De organisatie heeft veel inhouse kennis op het gebied van data, waardoor jij optimaal begeleid kan worden.

Data ontwikkelt zich snel en daarom vindt de organisatie het belangrijk dat jij bij blijft of voor gaat lopen op nieuwe ontwikkelingen.

Om dit mogelijk te maken is er een flexibel trainingsbudget voor jou beschikbaar gesteld en krijg je de kans om met interessante technieken aan de slag te gaan (zoals bijvoorbeeld Process Mining & Machine Learning).

Functieomschrijving

Als Data Scientist ben jij de drijfveer voor innovatie binnen de organisatie. Het is jouw taak om succesvol het gedrag van klanten te voorspellen.

Hiervoor maak je gebruik van Python en R. Je gaat de organisatie in om te achterhalen waar de meeste vraag naar is. Identificeer je een kans voor de organisatie?

Dan kun je daar direct een project van maken. Jouw kennis en enthousiasme zet je in om de organisatie mee te nemen in ontwikkeling.

Zo stimuleer je het gebruik van nieuwe tooling en werk je naar een predictive analytics omgeving. Daarnaast richt jij je :

 • Opstellen en implementeren van voorspelmodellen
 • Voorspellen van klantgedrag
 • Opzetten van nieuwe dataprojecten
 • Presenteren en rapporteren van gevonden inzichten
 • Ontdekken van nieuwe databronnen
 • Stimuleren van gebruik van nieuwe tools
 • Profiel

  Wat verwachten wij dat jij al kan?

  Je kent de datawereld en hebt een aantal jaar ervaring. Je bent bekend met bedrijfsprocessen en beseft dat jouw rol belang heeft voor verschillende afdelingen.

  Daarom neem je jouw collega’s mee in nieuwe kansen en ontwikkelingen. Je hebt ervaring met het opstellen en implementeren van voorspelmodellen en krijgt energie van het succesvol voorspellen van klant gedrag.

  Je voelt een drive om je continue te ontwikkelen en neemt jouw collega’s en de organisatie daarin mee. Kennisdeling en samenwerking zijn daarin voor jou belangrijk. Daarnaast bezit je :

 • WO Diploma
 • 4 jaar ervaring met data
 • Ervaring met Python, R & SQL
 • Proactief & betrokken
 • Teamspeler & innovator
 • Aanbod

  We willen jou het perspectief bieden op een continue ontwikkelende carrière. Binnen deze organisatie krijg je enorm veel kansen voor ontwikkeling en is er heel veel inhouse kennis.

  Naast het ontwikkelen van jouw datavaardigheden krijg je de kans om impact te maken binnen een grote organisatie, nieuwe tools te introduceren en om data science projecten op te zetten en uit te voeren.

  De ideale omgeving om jouw vaardigheden als Data Scientist verder te ontwikkelen. Uiteraard ontvang je ook :

 • Thuiswerk mogelijkheden
 • Een marktconform salaris en een (ruim) flexibel budget
 • Een OV jaar abbonoments dat je in eigen tijd kan gebruiken
 • Een enorme hoeveelheid data om mee aan de slag te gaan
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier