(Java) Developer bij een te gek bedrijf! (32-40 uur)
sQout
Utrecht , NL
11 dagen geleden

Profiel Java Developer

Als Software Ontwikkelaar ben je, samen met je teamgenoten, verantwoordelijk voor het opleveren van nieuwe modules en functionaliteiten binnen de producten van dit bedrijf.

Omdat zij standaardsoftware maken, is het mogelijk om voordurend aandacht te besteden aan de kwaliteit. Het product evolueert, enerzijds door de input van klanten en collega's, anderzijds door de continue technische innovatie van de afdeling Ontwikkeling.

Vereisten Java Developer

 • HBO of WO werk en denkniveau
 • Enkele jaren ervaring met (java) programmeren
 • Creatief
 • Wil om jezelf te blijven ontwikkelen
 • Bedrijfsprofiel

  Onze opdrachtgever is een zeer succesvolle speler op het gebied van informatiesystemen voor de gezondheidszorg. Het is een ambitieuze club die het komende jaar graag wil uitgroeien met nieuwe enthousiaste medewerkers.

  Er heerst een gezellige, maar vooral betrokken cultuur. Onze opdrachtgever vindt het belangrijk haar medewerkers te betrekken bij de gang van zaken intern, in de bepalingen van de structuur en toekomst van de organisatie.

  Het is een ontzettende leuke werkgever met een sterke binding naar haar medewerkers en een platte organisatiestructuur.

  Arbeidsvoorwaarden Java Developer

  Een hartstikke leuke werkomgeving, waar informeel met elkaar wordt omgegaan, maar wel hard gewerkt wordt. Een persoonlijk opleidingsbudget welke je naar eigen inzicht zelf mag besteden! Mogelijkheid om parttime te werken.

  Salarisindicatie tot € 4500,- afhankelijk van ervaring). Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, geef ik neuvoo toestemming om mijn gegevens te verwerken en mij e-mailwaarschuwingen te sturen, zoals beschreven in neuvoo's Privacybeleid . Ik kan mijn toestemming intrekken of me op elk moment afmelden.
  voortzetten
  Aanvraagformulier