Pedagogisch medewerker invalpoule Noord
Doomijn
Zwolle, NL
3 dagen geleden

Zie jij jezelf een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van kinderen? Ben jij creatief en enthousiast? Dan ligt er een uitdagende rol op je te wachten als Pedagogisch medewerker voor de invalpoule voor onze locaties in Groningen, Friesland en Drenthe.

Jouw rol als opvoedkundig professional bij Doomijn

Samen met je collega’s en in samenspraak met de ouders ben je verantwoordelijk voor de verzorging en begeleiding van kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar.

Je geeft ieder kind een fijne plek door een warme, veilige en stimulerende omgeving te creëren. Maar dat niet alleen : je wilt de leefwereld van elk kind laten groeien.

Je bent creatief en stimuleert de brede ontwikkeling van kinderen. Daarnaast vindt Doomijn het belangrijk dat elk kind de aandacht krijgt die het nodig heeft.

Met het pedagogisch beleidsplan van Doomijn als richtlijn bied je tal van individuele en groepsactiviteiten, waardoor kinderen het leuk hebben en zich spelenderwijs ontwikkelen.

Heb jij het in je?

We zoeken enthousiaste, warme opvoedkundig professionals; je bent sterk en spontaan, kan goed samenwerken en beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden.

Je beschikt over natuurlijk overwicht; het bieden van rust en structuur op een groep is voor jou vanzelfsprekend. Daarnaast beschik je over minimaal een kindgerichte mbo niveau 3 diploma zoals genoemd in de cao Kinderopvang.

Je bent flexibel inzetbaar en kunt werken met digitale programma’s : Excel en verschillende apps.

Belangrijke aanvullende informatie

 • Je krijgt een tijdelijk contract voor de duur van 7 maanden op basis van 0-uren, daarna krijg je uren op contract, met uitzicht op een vast contract.
 • We vinden het belangrijk dat niet alleen de kinderen op onze locaties groeien, maar dat ook jij je zo goed mogelijk kunt ontplooien.
 • Daarom bieden wij scholings- en cursusmogelijkheden via de Travers Academie en word je tijdens je werk ondersteund door vakdocenten.

 • Bij Doomijn volgt elke opvoedkundig professional het inwerkprogramma; waaronder de introductiebijeenkomst, de basiscursus pedagogiek en de opleiding kinder-EHBO.
 • Daarnaast is er de mogelijkheid om je BHV-diploma te behalen of je op te laten leiden tot stagebegeleider.

 • Binnen Doomijn is de cao Kinderopvang van toepassing. Je wordt daarbij ingeschaald in schaal 6. De trede is afhankelijk van je ervaring in kinderopvang.
 • deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier