Renovatie timmerman in omgeving Amsterdam gezocht!
Regiodienst
Amsterdam, Netherlands
4 dagen geleden

Introductie

Voor een organisatie in de omgeving van Amsterdam zijn wij op zoek naar een ervaren (renovatie)timmerman. Je gaat dan te werk met alles binnen de renovatie / mutatie van een deurklink vervangen tot een dakkapel volledig restaureren! Ze zoeken iemand om permanent de rangen te gaan versterken.

Als je bewezen hebt zelfstandig aan de slag te kunnen gaan krijg je dan ook een busje van de zaak en anders kan je gezellig met een collega mee! Klinkt dit je als muziek in de oren?

Lees dan snel verder voor het refrein.

Organisatie

Het bedrijf is werkzaam door heel Nederland en heeft verschillende vestigingen, in dit geval in Amsterdam. Ze zijn voornamelijk werkzaam voor woningbouw corporaties en zorginstellingen.

Hier doen zij dan hoofdzakelijk mutatie- en renovatiewerk. Momenteel zijn er 400 medewerkers in dienst. Maatschappelijk verantwoord ondernemen en kwaliteit staan voorop.

Het bedrijf is ISO en VCA gecertificeerd.

Functie

Bij deze werkgever zal je aan de slag gaan voor allerlei woningbouwverenigingen. Je bent dan vooral bezig met het opknappen van mutatiewoningen en het volledig renoveren van woningen klein tot groot.

Als de bewoner belt, schiet je graag te hulp!

Functie eisen

Voor deze functie bezit jij over (een groot deel van) het volgende :

Een opleiding MBO niveau 2 richting de bouw

Werkervaring in de bouw (het liefst particulier)

Een klantgerichte en representatieve instelling

Het bezit van een VCA is een pré

Aanbod

Voor deze functie krijg je een mooi salaris conform Bouw CAO, een busje van de zaak en bij goed functioneren een vast contract.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier