Vacature docent AVO
Stichting Carmelcollege
Twickel Borne
4 dagen geleden

Scholengroep Carmel Hengelo - Twickel Borne

Voor het nieuwe schooljaar zijn we op zoek naar een stevige AVO docent voor onze vmbo-leerlingen. Ben jij afgestudeerd aan de pabo?

Heb je kennis van en interesse in het vak rekenen? Kom dan ons team versterken!

Jouw werkzaamheden

Je geeft lessen avo aan vmbo-leerlingen van alle niveaus in de onderbouw, gericht op adaptieve trajecten met betrekking tot achterstanden.

Je helpt de leerlingen in kleine groepen.

Jouw profiel

Je hebt een hbo werk- en denkniveau. Bij voorkeur ben je afgestudeerd aan de pabo. Je bent breed inzetbaar, maar je interesse gaat uit naar het vak rekenen.

 • Bovendien voel je de verantwoordelijkheid om je leerlingen een goede voorbereiding te bieden op het vervolg van hun studie.
 • Door jouw pedagogische kwaliteiten, vind je gemakkelijk aansluiting bij de doelgroep.

  We verwachten een proactieve houding en inbreng van jouw kennis en expertise. Door je enthousiaste manier van lesgeven weet je de leerlingen te boeien en stimuleer je ze tot optimale prestaties.

  Je vindt het een uitdaging om er voor te zorgen dat iedere leerling jouw vak goed begrijpt en vol zelfvertrouwen in de klas zit.

  Een goede relatie met je leerlingen en collega’s vind je belangrijk. Respect, vertrouwen en eerlijkheid zijn daarbij sleutelwoorden.

  En een beetje humor kan ook geen kwaad. Tenslotte ben je ict-vaardig en kun je projectmatig werken en daarin participeren.

  Jouw werkplek

  Scholengroep Carmel Hengelo is een brede interconfessionele scholengemeenschap voor havo, atheneum, gymnasium en vmbo. Scholengroep Carmel Hengelo wordt gevormd door een zestal scholen voor voortgezet onderwijs : Lyceum de Grundel, Twickel College Hengelo, Twickel College Borne, Twickel College Delden, VMBO CT Stork College en Avila College.

  Binnen de scholengroep werken ongeveer 400 medewerkers voor ruim 4.000 leerlingen op 6 locaties.

  Twickel College Borne (335 leerlingen en 45 medewerkers) is een kleinschalige onderbouwschool voor vmbo.

  Ons aanbod

  Het betreft een parttime baan van 0,6 0,8 fte, tijdelijk op basis van projectformatie. Ingangsdatum : 23 augustus 2021.

  Bij deze functie hoort een passende beloning. Conform de CAO VO ontvang je een salaris van maximaal 4.301 euro bruto per maand bij een volledige baan (schaal LB).

  Daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering, 8% vakantietoeslag, reiskostenvergoeding en korting op premie ziektekostenverzekering.

  De Scholengroep Carmel Hengelo maakt deel uit van Stichting Carmelcollege. Werken bij Carmel betekent werken bij een werkgever met een aantrekkelijk loopbaanbeleid.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier