OKassistent -
TMI Interim
Amsterdam, Noord-Holland, NL
2 dagen geleden

Wat vragen we van jou?

Jij hebt je opleiding tot operatieassistent afgerond en je hebt minimaal anderhalf jaar werkervaring opgedaan na het afronden van je studie.

Verder sta je stevig in je schoenen, ben je flexibel en sta je open om in diverse ziekenhuizen aan de slag te gaan als operatieassistent.

Herken jij je hierin? Perfect! Meld je vandaag nog aan onderaan deze pagina, dan nemen wij contact met je op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Over TMI

TMI is al ruim vijftien jaar dé grootste detacheerder binnen Nederland op het gebied van de zorg. Wij hebben in die tijd een enorm netwerk opgebouwd van ziekenhuizen en klinieken, verpleeghuizen en overige zorginstellingen binnen Nederland.

Dankzij onze ervaring en ons netwerk kunnen wij jou bieden wat past bij jouw wensen!

Vast werken of liever flexen?

Werk je liever op flexibele basis? Ook dat is mogelijk! Naast een vast contract bieden we je ook de mogelijkheid van een 0-uren contract, waarbij je kunt werken wanneer jij wilt! Werk je nu bijvoorbeeld parttime en werk je graag eens af en toe een losse dienst ernaast in een ander ziekenhuis?

Dan is een 0-urencontract ideaal! Er is van alles mogelijk bij TMI, we kijken dan ook graag samen met jou naar wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Reageer vandaag nog op deze vacature om vrijblijvend alle mogelijkheden door te spreken.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier