Helpende flexpool
Startpeople
Hilversum, NL
1 uur geleden

Over de functie

Wil jij als Helpende ervaring op doen in verschillende soorten zorg en doelgroepen? En daarnaast ook zelf bepalen welke dagen en tijden je werkt?

Dan hebben we jou nodig voor onze flexpool!

In Hilversum zijn wij op zoek naar een Helpende met de mogelijkheid van een contract met uren. Hoeveel uur jij wilt werken, bepaal je zelf! Dit kan je namelijk zelf aangeven via onze app.

Heel gemakkelijk geef je aan welke dagen en tijden jij beschikbaar bent en vanuit daar plannen wij je in.

Je wordt ingezet op verschillende locaties in Hilversum. Door de diversiteit van deze locaties en de verschillende soorten zorg (verzorg -en verpleeghuis, kleinschalig wonen PG en revalidatie) is het werk erg afwisselend en leerzaam! Je verricht verzorgende taken zoals de cliënten wassen, aankleden en naar bed brengen (ADL).

Je werkt met verschillende tilliften zowel actief als passief en daarnaast begeleidt je de cliënten bij het eten en drinken.

Huishoudelijke taken horen ook bij je functie als Helpende.

Ben je op zoek naar een (bij) baan die goed te combineren is met je huidige baan of ben jij bijvoorbeeld bezig met je studie als Verleegkundige of net afgestudeerd en wil je kijken welk zorgverlening het beste bij je past?

Dan is dat via deze weg zeker een mogelijkheid.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal een MBO diploma Helpende niveau 2 of zit in je 2e leerjaar van je VIG of Verpleegkundige opleiding;
 • Je bent bent bekend met de ADL zorg en tilliften;
 • Je heb ervaring in de ouderenzorg;
 • Je wilt graag je eigen werktijden bepalen zodat dit goed te combineren is met je privéleven of bjivoorbeeld je studie.
 • Over het bedrijf

  Deze organisatie telt 720 enthousiaste medewerkers en daarnaast ook nog eens 360 betrokken vrijwilligers. Ze hebben in totaal 7 locaties in Hilversum waar je kan werken om zo ervaring op te doen in verschillende soorten zorg met ouderen.

  Visie van deze organisatie is : Ieder mens is uniek, heeft een eigen levensverhaal en een eigen netwerk waarmee hij / zij zijn leven deelt en heeft gedeeld.

  Door echt in contact te zijn en door samen te werken kunnen mensen in verschillende levensfases zo veel mogelijk zichzelf blijven.

  Spreekt deze organisatie jou aan? Dan kom ik graag met je in contact!

  Start People Medi Interim bemiddeld zorgprofessionals in de zorg en welzijn. Binnen Start People Medi Interim is een leuk en enthousiast team van zorgprofessionals werkzaam via onze flexpool in verschillende functies zoals verpleegkundige, verzorgende en helpenden.

  Wil jij ook als een van deze zorgprofessionals de cliënten ondersteunen in hun dagelijkse levensbehoefte? Neem dan (vrijblijvend) contact op en we bespreken de mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie.

  Wat we bieden

 • salariëring conform CAO VVT schaal 25;
 • een contract voor bepaalde tijd met uren van minimaal 3 maanden met de mogelijkheid tot verlenging. Uiteraard in overleg met jouw wensen;
 • mogelijkheid om je eigen rooster te beheren en te werken op basis van jouw beschikbaarheid;
 • vakantiegeld, vakantiedagen (waarvan vijf bovenwettelijke vakantiedagen op fulltime basis) en onregelmatigheidstoeslagen;
 • pensioenregeling;
 • reiskostenvergoeding;
 • scholingsmogelijkheden om jouw deskundigheid op peil te houden (denk aan trainingen voor til- en transfertechnieken, dementie en medicatietoediening)
 • toegang tot onze digitale leeromgeving om leuke trainingen en cursussen te volgen.
 • Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  voortzetten
  Aanvraagformulier