Autotechnicus bij Profile Car & Tyreservice Koos vanElk in Duiven
Dennis: Automotive recruitment
Duiven, NL
1 dag geleden

Bedrijfsomschrijving

Profile Car & Tyreservice Koos van Elk is een mooi engezond familiebedrijf met vier regionale vestigingen. Zij zijn aljaren onderdeel van Profile Car & Tyreservice (één van de groteuniversele garageformules) en staan in de wijde omgeving bekend omde goede service en kwaliteit van het werk maar ook vanwege deinnovatie en transparantie waar men continue mee bezig is.

Dealgehele werksfeer is zeer prettig en collegiaal te noemen en demedewerkers werken hier dan ook zeer graag.

In degarage onderhouden en repareren zij alle merken en type auto's. Hetwerk en de klantenkring is dan ook zeer divers te noemen.

De kernwoorden die op Koos van Elk en zijn vestigingen vantoepassing zijn : hechte club, kwaliteit, innovatief, transparant,onderdeel van landelijk opererende universele garageformule en zeerfijne werkgever!

Functieomschrijving

AlsAutotechnicus, ben je bij Profile Car & Tyreservice Koos vanElk verantwoordelijk voor uitvoeren van onderhoudsbeurten enreparaties aan alle soorten en typen personenwagens en lichtebedrijfswagens.

Functie-eisen

Vanzelfsprekend beschik je over een afgeronde opleiding en hebje meerdere jaren ervaring als Autotechnicus / Automonteur.

Daarnaast beschik je over een flexibele en klantgerichteinstelling.

Arbeidsvoorwaarden

Jeontvangt een goed salaris met eventueel een reiskostenvergoeding enmag werken in een sfeervolle werkomgeving met up-to-dategereedschap en apparatuur.

De sfeer tussen de collega's is zeerfijn en familiair.

Voor jou liggen er zeer veelmogelijkheden klaar om jezelf verder te ontwikkelen ( oa door hetvolgen van trainingen, cursussen en het eventueel behalen van jeAPK). Een mooie kans dus!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier