Begeleider Muzeplein 6 (32 uur, Baarn)
Amerpoort
Baarn
6 dagen geleden

Je komt te werken op Muzeplein 6, dit is een woning op locatie Nieuwenoord voor 9 volwassenen met een ernstige meervoudige beperking.

De leeftijd van de cliënten is variërend tussen de 30 en 70. Er is bij een aantal cliënten sprake van een ernstige vorm van epilepsie.

Dit vraagt van jou als begeleiding samen met je collega een flexibele houding waarbij je in staat bent voortdurend je planning aan te passen aan de wisselende zorgvraag van de cliënt.

Het team waarin je komt te werken bestaat uit een mix van collega's. De leeftijd van collega's is divers, net zoals hun kennis en kunde.

Het taakvolwassen werken is onderdeel van het werken binnen Amerpoort, waardoor het voor jou en je team een uitdaging is om je rol binnen het team te ontdekken en te pakken.

Binnen jouw team is medische kennis aanwezig. Omdat jij een signalerende rol hebt binnen het team, is het fijn als jij hier ook affiniteit mee hebt.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier