Servicemonteur Toegangsytemen Groot-Amsterdam
Wanted
Bohrweg 2, 3208 KR, Spijkenisse, NL
4 dagen geleden

Functie omschrijving

Als Servicemonteur toegangsystemen sta je onder leiding van de Teamleider Service Buitendienst Nederland en kom je bij diverse bedrijven en opdrachtgevers in jouw regio.

Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van preventieve onderhoudswerkzaamheden, het oplossen van elektronische en mechanische storingen aan en het repareren van toegangsproducten.

De grote diversiteit aan producten maakt dit werk afwisselend. Je bent de ogen en oren van de organisatie in de markt, merkt commerciële kansen gelijk op en speelt die intern door.

Een storingsdienstregeling is tevens onderdeel van deze functie. Na een gedegen interne opleiding neem je dan ook deel aan deze regeling met de daarbij behorende vergoeding.

Functie eisen

 • MBO opleiding niveau 4 bij voorkeur richting Mechatronica of Elektrotechniek;
 • Rijbewijs B;
 • Afgeronde cursus Basisveiligheid (VCA) en NEN3140;
 • Kennis van ingangstechnieken, WTB en Elektrotechniek;
 • Kennis van Frequentieomvormers en PLC’s;
 • Het kunnen lezen van technische tekeningen;
 • Flexibele persoonlijkheid en uitstekend improviserend vermogen;
 • Klantgericht en oog voor commerciële kansen;
 • Zeer nauwkeurig en kwaliteitsgericht kunnen werken;
 • Onder hoge tijdsdruk kunnen werken.
 • Bedrijfsprofiel

  WANTED is sinds 1981 gespecialiseerd in het bemiddelen van technisch kader personeel voor projecten in binnen- en buitenland.

  Onze visie is dat kwaliteit voorop staat, daarom kijken we verder dan slechts het cv. De organisatiecultuur en de persoonlijkheid laten we net als de wensen van de klant en kandidaat zo veel mogelijk op elkaar aansluiten.

  Opdrachtgever

  Onze opdrachtgever is de succesvolle organisatie die zich bezig houdt met de verkoop, installatie, service, onderhoud en upgrades van onze entreeoplossingen binnen Nederland.

  Zij bestaan uit ruim 120 professionals die alles in het werk stellen om de klant optimaal van dienst te zijn. Daarbij hebben zij belangrijke onderwerpen als energiebesparing en zorg voor het milieu hoog in het vaandel staan.

  Alles wat wij doen is gerelateerd aan gedrevenheid, respect en toewijding, de kernwaarden van onze organisatie.

  Arbeidsvoorwaarden

  Bij gebleken geschiktheid treed je direct in dienst bij de opdrachtgever van WANTED en zul je dezelfde arbeidsvoorwaarden genieten als de andere medewerkers.

  In dit geval wordt de functie gewaardeerd met een salaris van tussen de € 2483 en € 3349 bruto per maand, aangevuld met een degelijk secundair pakket aan arbeidsvoorwaarden.

  Sollicitatie informatie

  Om te solliciteren of voor meer informatie kun je contact opnemen met Robin Plaggenburg via robin teamwanted.nl of 06-46157137.

  Contactpersoon

  Robin Plaggenburg T : (088) 9668 364

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier