Begeleider (gehandicaptenzorg)
Aatop
Rotterdam, Netherlands
6 dagen geleden

Dit ga je doen

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan in de zorg? En heb jij interesse in of ervaring met het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking?

Dan zijn we op zoek naar jou!

We zijn op zoek naar een Begeleider die liefdevolle zorg wilt bieden aan mensen met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek.

Het aantal uren is bespreekbaar. De functie is in Rotterdam.

De begeleiding vindt zowel op individueel als groepsniveau plaats. Je werkt zelfstandig in een zelfregelend team, in onregelmatige diensten.

Jij :

 • Bent in het bezit van een zorg gerelateerd diploma op MBO 3- of -4- niveau, of bent bezig die te halen.
 • Staat stevig in je schoenen en bent stressbestendig. Je weet te schakelen tussen de zorg voor de individuele cliënt en de groep als geheel.
 • Bent in het bezit van een BHV-diploma, of bereid dit te halen.
 • Bent actief christen en werkt vanuit een positieve, christelijke motivatie.
 • Hier ga je werken

  Je bent werkzaam bij cliënten met een verstandelijke beperking en bijkomende psychiatrische problematiek, die in kleine wooneenheden van één tot vier personen wonen.

  De organisatie waar je komt te werken is een christelijke zorginstelling die zorg en begeleiding biedt aan mensen met een (verstandelijke) beperking, autismespectrumstoornis en / of psychiatrische problematiek.

  Dit krijg je

 • Coaching en mogelijkheden tot ontwikkeling.
 • Een leerzame, uitdagende baan waarin je je christelijke identiteit kan combineren met je professionaliteit en je van grote betekenis bent voor de cliënten.
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden zijn geregeld conform de CAO Gehandicaptenzorg, functie begeleider 3 (FWG 35, €1.791,-
 • tot €2.662, afhankelijk van opleiding en ervaring). Daar zit een onregelmatigheidstoeslag en tegemoetkoming voor reiskosten van woon-

  werkverkeer inbegrepen.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier