Allround Expeditiemedewerker
ICL
Amsterdam, NL
3 dagen geleden

Als onze nieuwe expeditie medewerker zoek je een gevoel van vrijheid in je werk. Je werkt graag buiten en hebt een goed gevoel voor logistiek.

Jij zoekt afwisseling en denkt mee hoe we beter kunnen werken. Heb jij minimaal een MBO2 diploma in de procestechniek (VAPRO-A) of bijvoorbeeld logistiek?

Solliciteer dan direct.

Wat ga je doen?

ICL Amfert ligt aan de oevers van het Noordzeekanaal en heeft een mooi uitzicht op Amsterdam. Daar meren tankers, coasters, lichters en bulkcarriers met onze grondstoffen aan.

We maken ook gebruik van vracht- en tankautovervoer. Samen met je team van 7 collega’s laad en los je grondstoffen en onze producten en bedien je installaties die het transport naar onze loods.

een schip of vrachtauto verzorgen. Wij werken ook met chemicalien, dus je werkt vooral veilig. Daarnaast voer je controles uit tijdens het laad- en losproces ter bewaking van kwaliteit, milieu en veiligheid.

Samen bedenken wij manieren die maakt dat wij ons kunnen ontwikkelen zodat we samen steeds meer allround en dus efficienter kunnen gaan werken.

We werken in een 3 ploegendienst.

Je werkzaamheden bestaan bijvoorbeeld uit het :

controleren van procesinstallaties en opslagtanks en het opsporen van eventuele verstoppingen en / of lekkages.

verzorgen van een efficiente verlading en storting van de grondstoffen en eindproducten.

uitvoeren van kleine reparaties zoals : rollen verwisselen, banden bijstellen etc. Het assisteren van de Technische Dienst bij reparaties aan installaties.

bedienen / onderhouden van de verladinginstallatie zoals kraan, zeeftorens en zuurlaadstation als geheel en de verschillende onderdelen van deze installatie.

zelfstandig laden en lossen van tankers en tanklichters van en naar landtanks en boord / boord verladingen met inachtneming van procedures op het gebied van kwaliteit, veiligheid en voedselveiligheid.

verzorgen van het dagelijks preventief onderhoud aan motorschop en bobcat, controleren op goede werking bij aanvang van de ploegendienst en beschikbaar maken voor smering en aftanken tijdens gebruik binnen de afdeling.

bedienen van motorschop, bobcat, afgraver en kraan.

Wat breng je mee?

Vanwege de milieu, kwaliteits- en veiligheidsnormen breng je minimaal een afgeronde VAPRO A (of gelijkwaardige) opleiding en VCA certificaat mee of bent bereid die te behalen Je hebt al wat ervaring met handmatig instelbare installaties bedienen.

Je verricht reparaties en bent nauwkeurig met monster- en meteropnames.

Je gaat werken in een 3 ploegen dienst

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier