Logistiek medewerker
Luba
Lisse, NL
2 dagen geleden
source : Joof.nl

Over de functie Dit bedrijf is op zoek naar eengemotiveerde karrenbouwer om het team te versterken. Je begint inde ochtend met een 'bakkie' samen met je collega's.

Daarna gaanjullie aan de slag. Er komen veel karren van de veiling dieopgebouwd moeten worden. Jij bouwt ze op maat voor de klant, hierheb je ruimtelijk inzicht voor nodig, zodat je de ruimte voor debloemen optimaal benut.

Wanneer de karren gevuld kunnen worden,rijd jij ze naar de juiste plek in de straat. Dit bedrijf is eenexporteur van snijbloemen.

Er wordt voornamelijk geleverd aangroothandels over de hele wereld. De grootste klanten zitten inRusland en Italië. Vrouwendag is bijvoorbeeld heel belangrijk inRusland en daarom zijn er altijd een aantal drukke periodes waariniedereen elkaar helpt om alles op tijd af te hebben.

Functie eisenJe kunt zorgvuldig werken Je spreekt en schrijft goed NederlandsBij voorkeur ervaring in de bloemenbranche Je bent flexibel Jevindt het niet erg om de hele dag te lopen en te staan Wat wijbieden Een fulltime baan met een goed salaris Je kunt snel aan deslag Je komt terecht in een bedrijf dat graag leuke dingen met hetpersoneel doet zoals bedrijfsfeesten en -

uitjes Hoe je solliciteertSnel. Al binnen een paar minuten is het eenvoudigesollicitatieformulier ingevuld en ontvang je een (automatische)ontvangstbevestiging.

Zo weet je zeker dat je sollicitatie aan onsis verstuurd. Binnen 1 werkdag krijg je een reactie van deintercedent bij jou in de buurt.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier