Pedagogisch medewerker flexpool
Wonderland Kinderopvang
Breukelen
6 dagen geleden

Pedagogisch medewerker flexpool

Wonderland KDV / BSO Breukelen

Nuluren contract

Ben jij onze redder in nood? Als pedagogisch medewerker flexpool spring je bij waar nodig. Je werkt op het moment dat het jou uitkomt.

Dankzij jou waarborgen we onze kwaliteit en continuïteit. Deze flexibele baan kan je goed combineren met een studie of parttime baan.

Of misschien past het goed bij jouw thuissituatie.

Wat ga je doen?

Als pedagogisch medewerker van onze flexpool val je in op momenten dat er op een locatie extra collega’s nodig zijn, door bijvoorbeeld vakantie, verlof of ziekte.

Je werkt op invalbasis op verschillende groepen van ons kinderdagverblijf en de 2 BSO locaties in Breukelen. We plannen jou in op basis van jouw beschikbaarheid.

Je doet in korte tijd veel ervaring op en leert de organisatie goed kennen! Uiteraard kijken we graag met je mee naar een plek op een vaste groep met vaste uren.

Werk je op de BSO? Dan zet jij na een intensieve schooldag alles op alles om er samen met de kinderen een fantastische middag van te maken! Samen met jouw collega’s regel je gave en leerzame activiteiten voor de kinderen.

Spelenderwijs help je de kinderen om hun talent en interesses te ontdekken. Werk je op het kinderdagverblijf? Dan ontdek je samen met de jongste kinderen het nieuwe spelmateriaal dat je hen aanbiedt.

Je maakt ze bewust van wat ze kunnen door het bedenken van uitdagende bewegingsspelletjes als kruipen door een tunnel en klimmen.

Vol enthousiasme luister je naar de verhalen van de peuters en beantwoord je al hun vragen. Samen lees je een boekje. Ook neem je de kinderen regelmatig mee op avontuur in de natuur.

Je switcht met gemak van het een naar het ander en stelt continue je plan bij.

Wie wij zijn

Wonderland is een tikkeltje eigenwijze kinderopvangorganisatie met 30 kinderdagverblijf en buitenschoolse opvang locaties in Nederland en 320 medewerkers.

Samen met jou gaan we graag het avontuur aan.

Als medewerker krijg je de ruimte voor eigen initiatieven. Je wordt gestimuleerd om te blijven ontdekken en ontwikkelen.

Ons team bestaat uit collega’s die schitteren door de inzet van zijn of haar unieke talent. Samenwerken is onze kracht! Bij Wonderland kan je jezelf zijn, je bent uniek en daar mag je trots op zijn!

Je wordt aangemoedigd om je eigen keuzes te maken

Marloes, pedagogisch medewerker

Jouw toekomstige werkplek

Wonderland KDV / BSO Breukelen

Kinderdagverblijf Wonderland Heycoplaan is een fijne, huiselijk ingerichte plek met zachte kleuren, veel hout en ronde vormen.

We spelen zoveel mogelijk buiten op de ruime buitenspeelplaats. Bij Wonderland BSO De Regenboog ontdekken de kinderen hoe leuk techniek is in het technieklokaal.

In de gymzaal kunnen ze lekker vrij sporten en bewegen. Op 1 van de schoolpleinen kunnen de kinderen zich lekker uitleven tijdens het buiten spelen.

Wel zo fijn na een dag stil zitten op school. In het toneellokaal van Wonderland BSO Willibrordus kunnen de kinderen heerlijk zingen en dansen of andere podiumkunsten vertonen.

De gymzaal en het ruime schoolplein staan garant voor eindeloos speelplezier en avontuurlijk ontdekken. Meer zien van onze locaties in Breukelen?

Bekijk dan de video voor een sfeerimpressie.

Je gaat werken in een open en gezellig team van ongeveer 45 pedagogisch medewerkers. Iedereen kan zichzelf zijn! De lijnen zijn kort en er is veel ruimte voor eigen inbreng.

We hebben plezier met elkaar! Tijdens werk maar ook daarbuiten bij de gezellige teamuitjes!

Wij bieden

 • Een salaris tussen € 2.128 en € 2.899 als je een afgeronde kwalificerende opleiding hebt of een salaris van € 2.072 als je 50% van je HBO opleiding hebt behaald.
 • Beiden op basis van 36 uur per week, conform cao kinderopvang.

 • Een flexibele baan op basis van een nulurencontract. Met mogelijkheid tot een vast contract op een vaste groep.
 • Een jaarlijkse studiebijdrage van € 600 als je minimaal 7 uur per week op de BSO werkt.
 • Een fijne werkomgeving waarin je jezelf kan zijn en de ruimte krijgt voor eigen initiatieven.
 • De kans te blijven ontdekken en ontwikkelen, door het volgen van opleidingen en trainingen van onze Wonderland Academie.
 • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 2%.
 • 26 vakantiedagen op basis van 36 uur per week.
 • Voordeel op een fiets via ons Fietsenplan.
 • Een collectieve zorgverzekering en een tegemoetkoming van € 8 bruto per maand.
 • Korting op andere verzekeringen via Centraal Beheer.
 • Exclusieve kortingen op producten, tickets en uitjes via de Wonderland Personeelswinkel.
 • Nog energie over? Bij ons kan je sporten met korting.
 • Wij vragen

  Jij bent iemand die het verschil wil maken voor de kinderen, de toekomst. Je bent positief, sociaal, geduldig en neemt initiatief.

  Je hebt plezier in je werk en liefde voor je vak! Je bent flexibel en vindt snel je plek binnen een team.

 • Je beschikt over een relevant diploma volgens cao Kinderopvang of bent derde-of vierdejaars student van een sportgerichte, pedagogische of sociale HBO opleiding als PABO, Sportkunde, Social Work of Pedagogiek.
 • Weten of jouw diploma geschikt is?

  Doe de diploma check

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier