Teammanager Sales keukens (36 uur)
IKEA Group
Haarlem, North Holland
6 dagen geleden

WHAT YOU'LL NEED TO HAVE

Als Teammanager Sales Keukens zorg je ervoor dat jouw team als een huis staat. Samen met dit team speel je in op de wensen van onze klanten en zorg je voor een competitieve positie in de keukenmarkt.

Naast dat je jezelf herkent in onze waarden en staat te trappelen om jezelf en IKEA verder te ontwikkelen, voldoe je aan de volgende voorwaarden :

 • Je hebt ervaring als leidinggevende in een commerciele omgeving (Bij voorkeur retail)
 • Je hebt lef, ondernemerschap én durft (commercieel) out of the box te denken
 • Je haalt je energie uit het behalen van commerciële successen
 • Je bent sterk met cijfers, analyses en planning
 • Je stelt de klantervaring centraal en denkt altijd vanuit het voordeel voor de many people
 • Je werkt vanuit een visie en bent in staat om doelen voor de middellange termijn te stellen, prioriteren en te realiseren.
 • Je bent een inspirerende coach voor je team; je behaalt je resultaten door en met je medewerkers én helpt ze bij hun ontwikkeling.
 • Je wordt enthousiast van verandering en bent in staat om keer op keer processen te herzien en te verbeteren, samen met je team.
 • A DAY IN YOUR LIFE WITH US

  In de rol van Team Manager Sales Keukens kan jij jouw eigen ondernemerschap en commerciële ervaring kwijt. Je werkt samen en geeft leiding aan een team van 40 collega’s en houdt er van om te werken in een drukke en dynamische omgeving.

  OUR TEAM WITHIN IKEA

  Wij zijn wereldleider op het gebied van woninginrichting en zijn trots op onze waarden en Zweedse cultuur. Samen werken we elke dag aan onze visie om een beter dagelijks bestaan voor zoveel mogelijk mensen te creëren.

  Dit doen we door een uniek assortiment woninginrichtingsproducten aan te bieden die voor veel mensen betaalbaar zijn. Elke IKEA winkel is een organisatie op zich.

  Bij IKEA Haarlem werken 500 enthousiaste collega’s die elke dag samen hard werken om onze klanten te verrassen en inspireren.

  Met al onze kennis en ervaring in de woninginrichting is dit de organisatie om aan jouw loopbaan te bouwen!

  m te ontdekken wat de collega’s van IKEA drijft; klik op de link UPPDRAG bovenaan de pagina (naast het IKEA logo). Ben je enthousiast geworden en zie jij jezelf in deze rol?

  Fantastisch! Upload je CV en geef in jouw motivatiebrief (je motivatiebrief voeg je toe in het uploadveld onder Deel wat meer op de sollicitatiepagina) in ieder geval antwoord op de volgende 3 vragen :

 • Op welke manier heb jij in het verleden commerciële successen behaald?
 • Kun je aangeven waarom jij een goede match zou zijn met deze rol?
 • Waar zou jij je nog verder in kunnen en willen ontwikkelen?. Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de Stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatie procedure.
 • Wij kijken uit naar je solliciatie!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier