Projectleider
BAM Bouw en Techniek - Regio Oost
Apeldoorn, NLD
4 dagen geleden

Jouw missie

Het is donderdagmiddag; je zit er lekker in. Je hebt een goed gevoel bij het lopende project. De planning ligt op schema, de klantvraag is helder en de financiën heb je op orde.

De opdrachtgever belt met de vraag of je nog kunt schuiven in de planning. Het lijkt erop dat we de planning niet gaan halen omdat er bepaalde onderdelen verkeerd zijn aangeleverd.

Het moet vandaag nog even besproken worden. Wat doe je?

Wat breng je mee?

Onze ambities reiken ver en je moet dus veel in huis hebben om mee te gaan én verder te reiken. Je hebt minimaal een afgeronde hbo-opleiding Bouwkunde en 5 tot 8 jaar relevante werkervaring, passie voor utiliteitsbouw en aantoonbare ervaring op het gebied van nieuwbouwprojecten.

Je bent een leider, kunt goed communiceren én coachend leidinggeven en processen tegelijkertijd managen. Verder heb je ervaring met Design & Build- / UAV-GC-contracten.

Ervaring met BIM is een pre, de wil om er mee te werken en door te ontwikkelen een must!

Wat kun je van ons verwachten?

Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van uitdagende, vaak multidisciplinaire projecten waarbinnen BAM Bouw en Techniek de bouwkundige en installatietechnische aspecten met elkaar verenigt.

Jij leidt een projectteam dat bestaat uit één of meerdere werkvoorbereiders en (hoofd)uitvoerders. BAM Bouw en Techniek - Regio Oost vormt een hecht team.

Professionele en gemotiveerde medewerkers zijn de pijlers voor het realiseren van onze strategische doelstellingen. Om medewerkers te helpen zich in de juiste richting te ontwikkelen en te bekwamen is BAM Business School het centrum voor kennisoverdracht, kennisuitwisseling en kenniscreatie.

BAM biedt haar medewerkers arbeidsvoorwaarden conform de Bouw-cao.

Jouw werkomgeving

Ben jij een ervaren Projectleider in de utiliteitsbouw en heb jij passie voor jouw vak? Communiceer jij ijzersterk met opdrachtgevers en co-makers?

Kun jij processen en mensen goed managen en ben jij een leider met coachend vermogen? Dan is dit jouw droombaan!

Als projectleider met een bouwkundige achtergrond ben je binnen BAM Bouw en Techniek - Regio Oost verantwoordelijk voor de realisatie van grotere integrale projecten met een aanneemsom tot circa € 15 miljoen.

Het gaat om bouwkundige werken waar W&E-installaties onderdeel zijn van het totale werk c.q. project.

Jij zorgt ervoor dat het vastgestelde resultaat behaald wordt binnen de contractvoorwaarden, besteks- en kwaliteitseisen, planning en werkbegroting.

Hierbij signaleer en benut jij (commerciële) kansen. Verder bewaak je de voortgang en gemaakte kosten en inkomsten gedurende projectuitvoering en je draagt zorg voor een periodieke en betrouwbare financiële rapportage.

Je leidt het projectteam, managet de contacten met opdrachtgevers, partners en leveranciers, en je bent tijdig aangehaakt bij het proces, in nauwe samenwerking met onze projectmanagers.

Als projectleider kom je tijdens de uitontwikkeling van een project tot verbeteringen van het uitvoeringsproces en stimuleer je jouw team om optimalisaties aan te dragen.

Jij vindt de gedeelde verantwoordelijkheid voor een effectief en efficiënt voorbereiding- en bouwproces cruciaal, dus samenwerken is een van jouw speerpunten.

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier