Medewerker Schade Zakelijk
DPA Professionals
Tilburg, NL
4 dagen geleden

Wat je gaat doen

Binnen deze functie houd je je bezig met het verrichten van administratieve, uitvoerende, ontwikkelende en / of adviserende werkzaamheden op het gebied van acceptatie en conversie van verzekeringsproducten met een aanmerkelijk financieel afbreukrisico.

Daarnaast verricht je uitvoerende en ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de acceptatie en de conversie van zakelijke schadeverzekeringen op meerdere gebieden.

Deze gebieden betreffen de volgende rubrieken : Aansprakelijkheid / Rechtsbijstand / Milieu, Brand en Verkeer. Verder houd je je bezig met het inschatten en beoordelen van het risico bij het converteren van het product en het nemen van maatregelen om dit risico waar nodig te normaliseren.

Wat we vragen

 • MBO werk- en denkniveau;
 • Kennis van tenminste 1 van de rubrieken : AVB, Brand of Verkeer;
 • Ervaring met de acceptatie van zakelijke verzekeringen of particuliere verzekeringen;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden;
 • Bij voorkeur in het bezit van WFT Basis en WFT Schade Zakelijk of Particulier.
 • Wat we bieden

 • Een gevarieerde en uitdagende baan waarin je jouw ondernemerschap kunt laten zien;
 • Een tijdelijke baan in een dynamische omgeving;
 • Een functie voor 32 uur per week;
 • Persoonlijke begeleiding met een focus op professionele en persoonlijke groei en ontwikkeling.
 • Je werkomgeving

  Je werkt met een mix van vakbekwame specialisten en jonge ambitieuze starters zoals jij. Of ze nou net aan hun carrière beginnen of veel ervaring hebben, je collega's hebben enorme passie voor hun vak.

  Iedereen is enorm gedreven, maar gaat nooit alleen maar voor eigen succes. We helpen elkaar, komen voor elkaar op en leren van elkaar.

  Je krijgt hier leuke, uitdagende opdrachten bij verschillende opdrachtgevers. We zoeken de opdracht en opdrachtgever die bij jou passen.

  Alleen als er een juiste match is, ga je aan de slag.

  Bij één van onze opdrachtgevers wordt voor 1,5 jaar een conversieteam in het leven geroepen. Deze afdeling is onderdeel de afdeling Acceptatie Bedrijven.

  De conversie betreft de doelgroep MKB. Deze doelgroep kwalificeert zich door een omzet tot €10 miljoen. In een periode van 1,5 jaar moeten circa.

  55.000 klanten geconverteerd worden, met als doelstelling behoud van de portefeuille.

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier