Junior Project Engineer (m/v/d)moremore
Oiltanking
Amsterdam
21 uur geleden

Junior Project Engineer (m / v / d)

Oiltanking is sinds 1972 actief in tankopslag en is één van de grootste onafhankelijke tankterminals voor oliën, chemicaliën en gassen wereldwijd.

Het bedrijf bezit 73 terminals in 24 landen, met een totale opslagcapaciteit van 20 miljoen cbm, in vijf continenten - Europa, Noord-

Amerika, Latijns-Amerika, Midden-Oosten, Afrika, India en Azië.

Oiltanking Amsterdam is uniek door haar locatie in het havengebied van Amsterdam en de rechtstreekse pijplijnverbindingen met olieplatforms in de Noordzee en met Schiphol.

Kernbegrippen binnen onze organisatie zijn veiligheid, integriteit, commitment en passie.

We zoeken per direct een :

Junior Project Engineer (m / v / d)

Wat doe je?

Na een gedegen inwerkperiode waarin je meeloopt met de operationele diensten, maar ook met de storingsmonteurs en E&I (Elektriciteit & Instrumentatie) teams, word je betrokken op een aantal projecten.

Hierbij gaat het om het opzetten en laten uitvoeren van gestructureerd onderhoud aan alle E&I en WTB (Werktuigbouw) installaties waarmee je bijdraagt aan de optimale installatiebeschikbaarheid en betrouwbaarheid.

Samen met je directe collega’s stel je een onderhoudsstrategie en technisch meerjarenplan op, brengt deze ten uitvoer en weet daarmee de performance van onze Terminal voor de lange termijn te waarborgen.

Onze Junior Project Engineer komt zelf met verbetervoorstellen en dankzij je LEAN-training die we in-house aanbieden, pak je deze en andere innovatie ideeën op een analytische en gestructureerde manier op.

Het leveren van een bijdrage aan een efficiëntieslag op het vlak van onder andere rapportage, projectuitvoering en Maintenance processen.

De focus ligt op het leren kennen van een tankopslagbedrijf in al haar (technische) facetten en als Junior Project Engineer rapporteer je aan de Manager Assets.

Wat breng je zelf mee :

 • Een afgeronde technische hbo of wo opleiding
 • Overtuigingskracht
 • Goed analytisch vermogen
 • Goede verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheid in Nederlands en Engels
 • Wat bieden wij?

 • Een dynamisch en groeiend bedrijf waar volop ruimte is voor professionalisering
 • Een uitdagende functie waarbij je veel verantwoordelijkheid krijgt
 • Een informele werksfeer met veel in- en externe contacten
 • Ruime ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden via on the job begeleiding
 • Een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket
 • Interesse?

  Ben jij die Junior Project Engineer die geen uitdaging uit de weg gaat? Laat dan je CV en motivatie achter op onze sollicitatiepagina.

  Deze functie is bij uitstek geschikt voor starters!

  Voor meer informatie over deze uitdagende functie of onze organisatie kun je contact opnemen met Björn Ottenhof, HR Adviseur.

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier