Monteur Machinebouw
Metaalkanjers
Helmond, NL
5 dagen geleden

Wat is je uitdaging als Monteur Machinebouw?

Als Mechatronisch Monteur Machinebouw ben je verantwoordelijk voor het monteren (mechanisch, pneumatisch en elektrisch) en afstellen van mechatronische (deel)machines en systemen.

Je bent in staat om aan de hand van het technisch productie dossier (TPD) een logische werkvolgorde te bepalen en om de functionaliteit van de (deel)machine te doorgronden.

Naast fijnmechanische werkzaamheden verricht je ook standaard elektrotechnische werkzaamheden zoals het aansluiten van elektropanelen, sensoren, schakelaars e.

d., tot en met het bekabelen van de machine. Je werkt zowel zelfstandig als in teamverband en bent in staat om verbeteringen door te voeren en technische problemen te voorkomen op basis van praktisch inzicht.

Wat wordt je geboden?

Goede arbeidsvoorwaarden, ontwikkelmogelijkheden en een prettige werksfeer binnen een dynamische en gezonde organisatie waar welzijn en prestatie hand-in-hand gaan.

Wat breng je mee als Monteur Machinebouw?

Een praktisch, probleemoplossend en enthousiast persoon met een technische opleiding (WTB, Mechatronica, Elektro) met kennis en ervaring in de mechatronische machinebouw. Monteur Machinebouw

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier