Monteur Components , Philips Healthcare
Randstad
BEST, NL
4 dagen geleden

Werk je graag met je handen en heb je technisch inzicht? Voor Philips Healthcare in Best zoeken wij per direct een fulltime monteur die graag in dagdienst werkt! Als monteur bij Philips maak je deel uit van een divers team van ongeveer 20 personen bij de afdeling Components MR.

Wat ga je doen?

Als monteur ga je aan de hand van tekeningen en werkinstructies assembleren en testen. Ook zorg je ervoor dat deze producten compleet en goed werkend afgeleverd worden.

Je zal dus bezig zijn met het inbouwen van diverse componenten en het bekabelen van verschillende type besturingskasten.

Wat vragen wij van jou?

Jij bent een monteur die bij voorkeur in bezit is van een LTS of MTS opleiding dan wel werkervaring op LBO / MBO niveau in een technische richting.

Ervaring met assembleren is een pré omdat dit op dagelijkse basis terugkomt in je werk. Je werkt aan je orders op basis van werkinstructies en technische tekeningen.

Technische tekeningen lezen is voor jou daarom geen enkel probleem! De werkinstructies zijn in het Nederlands. Jouw beheersing van de Nederlandse taal is goed in zowel woord als geschrift.

Bij voorkeur heb je ook enige kennis van de Engelse taal. Als persoon kenmerk jij je als iemand die een proactieve instelling heeft en een echte teamplayer is.

Je hebt gevoel voor kwaliteit zonder daarbij kwantiteit uit het oog te verliezen.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij bieden jou een fulltime baan op een prettige werkplek voor lange tijd aan, waarin je werkt in een professioneel team van monteurs en systeemtesters.

Wat betreft salaris mag je denken aan een bruto salaris vanaf € 2.100,- euro bruto per maand op basis van 40 uur in de week (afhankelijk van opleiding en ervaring).

Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding conform Philips richtlijnen (maximaal €7,94 netto per dag).

Heb je interesse? Solliciteer dan direct via de solliciteerknop hieronder.

Wil je nog meer weten over de vacature? Dan kan je me bereiken via : tugba.dumlupinar nl.randstad.com of 06-12348774. Ik zie je sollicitatie graag tegemoet.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Dumlupinar, Tugba

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
voortzetten
Aanvraagformulier