Buschauffeur Amstelveen en omgeving
Transdev
Amstelveen, Noord-Holland
5 dagen geleden
source : nationale vacaturebank

Vind je het leuk om achter het stuur te zitten en onze reizigers veilig en tijdig met de bus van A naar B te vervoeren? Ben je een echte gastheer / gastvrouw en sta je stevig in je schoenen?

Stap dan bij ons in om het vak van buschauffeur te leren. Connexxion biedt jou een baan met veel verantwoordelijkheid en waarbij je iedere dag nieuwe mensen ontmoet.

Onze R-net bussen zijn extra comfortabele bussen met gratis wifi waarin onze passagiers makkelijk een zitplaats vinden.

Connexxion Openbaar Vervoer is marktleider in streekvervoer in Nederland en onderdeel van Transdev, wereldspeler op het gebied van mobiliteit.

Wat ga je nog meer doen?

Als buschauffeur bij Connexxion ga je rijden met een 12-, 18- of 21- meter bus in de regio Amstelland-Meerlanden. Tijdens de rit heb je vaak met drukke verkeerssituaties te maken en ben je verantwoordelijk voor de passagiers en de bus.

Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, rijdt rustig en weet goed om te gaan met druk. Wij zorgen ervoor dat je werkt op één van de volgende vestigingen waar je ook dichtbij woont : Amstelveen, Haarlem, Schiphol-Noord of Schiphol-Rozenburg.

Naast leuke collega’s bij een betrouwbare werkgever bieden wij jou een maandelijks bruto startsalaris rond de € 2600,- inclusief toeslagen.

Je kunt bij ons werken tussen de 28 en 40 uur verdeeld over alle dagen van de week.

Solliciteren
Bij de favorieten invoegen
Verwijder van favorieten
Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
voortzetten
Aanvraagformulier