Onderhoudsmonteur
Connect
Flevoland, Overijssel, Gelderland, Dronten
3 dagen geleden

Over jouw rol

Is het jou passie om te zorgen dat het machinepark goed blijft draaien? Ben jij degene die zich allround wil ontwikkelen?

Ben jij de teamplayer die zijn collega's te hulp schiet als dit nodig is? Dan is deze job perfect voor jou! Gelegen in Dronten is deze baan goed aan te rijden vanuit Almere, Lelystad, Kampen, Zwolle, Elburg of Harderwijk.

Jobomschrijving

Als onderhoudsmonteur zorg jij ervoor dat er iedere dag producten kunnen worden geproduceerd zonder verstoringen. Bij deze job krijg je te maken met vele machines en productielijnen die speciaal zijn ontworpen.

In dit grote pand Met de opgedane kennis en vaardigheden die jij bezit of gaat bezitten help je elke dag om onze machines te onderhouden en los je storingen snel op.

Wanneer het team van onderhoudsmonteurs compleet is bestaat deze uit 7 monteurs en à à n hoofd monteur, samen komen jullie de volgende werkzaamheden tegen :

 • Het beoordelen en verhelpen van storingen (elektrisch of mechanisch)
 • Het uitvoeren van preventief onderhoud
 • Meedenken over oplossingen en verbeteringen
 • Bijhouden van de administratie
 • Bij dit bedrijf wordt er gewerkt tussen 05 : 00 uur en 18 : 00 uur, hier wordt gewerkt met een overlappend schema. Ook is er consignatiedienst, dit gebeurt in overleg en uiteraard komt er een passende vergoeding bij kijken!

  Solliciteren
  Bij de favorieten invoegen
  Verwijder van favorieten
  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "voortzetten" te klikken, gaat u ermee akkoord dat neuvoo uw persoonlijke gegevens verzamelt en verwerkt die u in dit formulier hebt verstrekt, om een ​​neuvoo-account te maken en u te abonneren op onze e-mailwaarschuwingen, in overeenstemming met ons Privacybeleid . U kunt uw toestemming te allen tijde intrekken door te volgen deze stappen .
  voortzetten
  Aanvraagformulier