Als Java developer intern werken aan prachtige projecten!
CareerValue B.V.
The Hague, Netherlands
4 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs
 • De Functie : Als Java developer ben je dus verantwoordelijk voor je eigen focus. Zo krijg je de mogelijkheid om te kiezen waarmee je wil werken;
 • of dat nu frontend, backend of juist fullstack is. Of dat nou desktop applicaties of juist webapplicaties zijn; door de veelvoud aan projecten is er de luxe positie om te kiezen wat je wil.

  Één uitgangspunt is in ieder geval altijd van toepassing; het zijn de nieuwste technieken. Denk hierbij aan werken met Java 11, werken in de Cloud, werken met containerbegrippen als Docker en Kubernetes.

  Door de afwisseling in projecten, leer je in een relatief korte tijd ook met diverse technieken werken en zo bouw je voor jezelf een zeer stabiele en uitgebreide technische basis op.

  Daarnaast verschillen de doorlooptijd van de projecten nogal. De ene klant heeft doorlopend werkzaamheden voor haar applicaties liggen terwijl de andere klant juist binnen enkele weken een geheel nieuwe applicatie vanaf scratch opgebouwd ziet worden.

  Hierbij ben jezelf ook in de gelegenheid om te kiezen wat je wil. De ene developer wil namelijk voor lange tijd aan dezelfde applicatie werken en deze zien 'groeien', de ander vindt het leuk om juist vele applicaties binnen korte tijd door de vingers te halen.

  Als werknemers sta jij centraal en heb jij je eigen loopbaan in handen; een unieke positie! Gevraagd Profiel : Je hebt een HBO / WO werk- en denkniveau Je hebt minimaal 2 jaar ervaring als Java developer Ervaring met technieken als Spring, Hibernate en / of webservices Je bent een teamplayer, communicatief vaardig en flexibel Je hebt interesse in nieuwe technieken en ontwikkelingen binnen development Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift Arbeidsvoorwaarden : Het salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring maar reikt tot 4300 euro bruto per maand.

  Daarnaast krijg je een opleidingsbudget zodat er écht geïnvesteerd wordt in jouw kennis, worden je reiskosten vergoed, krijg je een laptop van de zaak en is er sprake van flexibiliteit qua werktijden.

  Heb jij interesse in deze dynamische, uitdagende en interessante Java vacature? Dan ontvang ik graag je cv op tim careervalue.

  nl. Voor vragen / opmerkingen ben ik te bereiken op 06-15490856. Dienstverband : Vast Salaris : 3000 4500 euro Functie met : Vaste werklocatie, werken in een vast team, niet te ver reizen, vaste werkplek, vaste standplaats Specialisatie : Fullstack Gerelateerd : Java developer, Fullstack, vacature Java

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier