Junior Software Engineer PLC
Synsel Techniek
Tilburg, Netherlands
5 dagen geleden
source : OnlyEngineerJobs

Bedrijfsomschrijving : Locatie : regio TilburgDeze organisatie is vooruitstrevend op het gebied van duurzaamheid en het toepassen van duurzame technieken, dit alles doen ze bij het uitvoeren van hoogwaardige elektrische- en automatiseringsprojecten.

Binnen dit innovatieve bedrijf heerst een familiaire sfeer waarbij ze een echte specialist zijn in het oplossen van complexe automatiseringsvraagstukken, bij toonaangevende productiebedrijven.

Klantgerichtheid en service staan bij dit bedrijf centraal, dit doen ze niet alleen richting hun klanten maar ook zeker naar hun medewerkers.

Tevreden medewerkers zorgen immers voor tevreden klanten, dit proef je en voel je door de gehele organisatie.Als Junior Software Engineer ga jij werken aan het oplossen van automatiseringsvraagstukken van de klant.

Hierin wordt je opgeleid om uit eindelijk zelfstandig projecten te gaan draaien. Dit doe je op de hoofdvestiging in de regio Tilburg maar je verricht ook werkzaamheden bij de klant op locatie.

Ben je net klaar met je studie en ben je op zoek naar een leuke en uitdagende baan? Reageer dan nu op deze vacature!Functie-inhoud : Je ben als Software Engineer bezig met het ontwerpen en bouwen van klantspecifieke besturingsoplossingenHet programmeren en configureren van besturingstoepassingenIncidenteel zal het in bedrijf stellen van de door jou gemaakte software onderdeel zijn van het takenpakketHet opstellen en reviseren van functionele technische documentatieHet adviseren ten aanzien van standaardisatieJe bent het eerste aanspreekpunt voor het technisch ontwerp richting de klantFunctie-eisen : Een afgeronde HBO-opleiding Industriële Automatisering, Elektrotechniek, Besturingstechniek of door ervaring op een vergelijkbaar niveauJe hebt enige (stage) ervaring als Software Engineer of soortgelijke functieJe bent flexibel en bereid om incidenteel te reizen naar het buitenlandJe hebt relevante werkervaring in de industrie, apparaten- of machinebouw (bij voorkeur als Software Engineer)Je hebt ervaring met één of meerdere PLC / SCADA systemen, zoals Siemens S7, WinCC, Allen Bradley, ControlLogix, PanelviewWij bieden : Een basissalaris tussen de € 2.

400 en € 3.000 bruto per maand, afhankelijk van je kennis en ervaringEen jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverbandEen goed pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden inclusief een leaseauto en telefoon van de zaakEen inspirerende werkomgeving waarin we continu op zoek zijn naar een hogere toegevoegde waarde voor de klanten25 vakantiedagen en 13 ADV-dagenUitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden als Software Engineer, bijvoorbeeld door aanvullende cursussen en / of opleidingenEen technisch uitdagende baan als Software Engineer met veel waardering voor je werk Ben je geïnteresseerd geraakt na het lezen van deze vacature van Software Engineer? Solliciteer dan direct!

deze vacature melden
checkmark

Thank you for reporting this job!

Your feedback will help us improve the quality of our services.

Solliciteren
Mijn E-mail
Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
Doorgaan
Aanvraagformulier