Medewerker Accounting bij Center Parcs
BL CP Europe
Westerhoven, PAYS-BAS
4 dagen geleden

Functie

Head)Office functies - Finance - Accounting

Functietitel

Medewerker Accounting bij Center Parcs

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar een uitdagende rol binnen Accounting in een unieke en internationale omgeving? Heb je 3 jaar recente en relevante werkervaring in soortgelijke functie?

Beschik jij minimaal over een Bachelor diploma in financiële richting? Reageer dan snel, want bij Center Parcs zijn wij op zoek naar een :

Medewerker Accounting / Controller / Boekhouding

In jouw rol ben je verantwoordelijk voor het realiseren van de teamdoelstellingen van onze afdeling Accounting. Je werkt in een team van medewerkers dat onder leiding staat van de Teamleider.

De functie houdt in dat jij zelfstandig verantwoordelijk bent voor het voeren van de administraties voor parken dan wel hoofdkantoorafdelingen.

Je bent in staat om de maand- en jaarafsluitingen tijdig, juist en volledig op te leveren en balans specificaties op te stellen.

Je onderhoudt hierbij het contact met de Finance Managers van de parken en levert hierbij gevraagd en ongevraagd diverse rapportages en analyses.

Gezamenlijk met je team zorg je ervoor dat de kostenfacturen dagelijks gecodeerd zijn met het daarbij behorende autorisatie proces.

En tevens het dagelijks verwerken van banken en afstemmen van de geldstromen. Daarnaast is er dagelijks contact met (de orderdesk van) parken over diverse vraagstukken aangaande het orderproces.

Niet alleen jouw rol, maar ook jouw werkomgeving is uniek. Op ons park De Kempervennen is het Shared Service Center (SSC) gelegen waardoor je iedere werkdag een beetje een vakantiegevoel krijgt.

Op het SSC wordt de financiële administratie voor Nederland, België en Duitsland uitgevoerd. Wij werken samen met ongeveer 80 collega’s, verdeeld over de afdelingen debiteuren, crediteuren en accounting.

Naast jouw werkzaamheden zijn de collega’s een belangrijk onderdeel van jouw baan. Het accounting team bestaat uit vier enthousiaste collega’s.

Wij doen het werk zoals wij het graag zeggen : echt (even) samen! Jij weet van aanpakken en voelt je goed in een omgeving met professionals met dezelfde financiële passie.

Als Medewerker Accounting is er veel contact met de teamleader en vervang jij de teamleader bij afwezigheid.

Wanneer ben jij de juiste kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een nieuwe enthousiaste collega met de volgende kennis en vaardigheden :

Je hebt een afgeronde financiële opleiding op HBO bachelor-niveau, zoals bijvoorbeeld Finance & Control, Bedrijfskunde of Accountancy.

 • Je hebt minimaal 3 jaar tot maximaal 5 recente en relevante werkervaring in vergelijkbare functie.
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.
 • Je bent bekend met MS Office, in het bijzonder van Excel (draaitabellen, formules, etc.) en hebt bij voorkeur ook enige kennis van SAP.
 • Je bent maximaal 45 minuten woonachtig van ons Shared Service Center te Westerhoven op ons park De Kempervennen en je bent fulltime beschikbaar (38 uur).
 • Aantal uur per week

  deze vacature melden
  checkmark

  Thank you for reporting this job!

  Your feedback will help us improve the quality of our services.

  Solliciteren
  Mijn E-mail
  Door op "Doorgaan" te klikken, betekent dit dat je neuvoo toestemming geeft om je gegevens te verwerken en je e-mails met vacatures te sturen, zoals beschreven in neuvoo's -Privacybeleid . Je kunt je toestemming altijd intrekken
  Doorgaan
  Aanvraagformulier